Πρωτοβουλία - πρόσκληση για συνεννόηση και συνεργασία με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου

«Πρωτοβουλία - πρόσκληση για συνεννόηση και συνεργασία με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου»

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος απέστειλε επιστολή - πρόσκληση για ουσιαστικό διάλογο με στόχο την επίλυση των προβλημάτων μέσω κοινών και στοχευμένων προσπαθειών στους πέντε (5) βουλευτές Δωδεκανήσου και στις ηγεσίες των πολιτικών οργανώσεων της Δωδεκανήσου που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος απέστειλε σήμερα 26.10.2016 πρόσκληση προς τους πέντε (5) βουλευτές Δωδεκανήσου και στις ηγεσίες των οργανώσεων των πολιτικών οργανώσεων στη Δωδεκάνησο που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με την οποία ζητά «συνάντηση εργασίας με θέμα τις συντονισμένες ενέργειες που απαιτούνται για επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου».

Στην επιστολή - πρόσκληση ο κ. Χ. Κόκκινος επισημαίνει την ανάγκη συνεννόησης και συνεργασίας, ώστε «με κοινό βηματισμό να ανταποκριθούμε στις προσκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος και στις προσδοκίες των κατοίκων της Δωδεκανήσου».

Στη δύσκολη εποχή που ζούμε, αυτά που μας ενώνουν και αυτά που ζητούν συνεννόηση και κοινές ενέργειες είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Ο διχασμός είναι καταστροφικός, ενώ η ενότητα και η κοινή στόχευση φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα.

Σας επισυνάπτουμε το θέμα και το περιεχόμενο της επιστολής - πρόσκλησης:

Θέμα: Πρόσκληση σε συνάντηση εργασίας με θέμα τις συντονισμένες ενέργειες που απαιτούνται για επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου


Γνωρίζοντας τις καθημερινές σας προσπάθειες και τη συμμετοχή σας στα κοινά, σας μεταφέρω τη φωνή αγωνίας και τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της  Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου -της οποίας έχω την τιμή να διατελώ Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης- για προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Στην κρίσιμη εθνική συγκυρία που βιώνουμε και στην ευαίσθητη δημοσιονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, εκτιμώ ότι θα πρέπει να παραμεριστούν οι διαφορές που -ενδεχομένως- υπάρχουν και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την επίλυση των προβλημάτων που δυστυχώς καθημερινά πολλαπλασιάζονται στην περιοχή μας.

Αναλαμβάνω την πρωτοβουλία συνεννόησης και συνεργασίας, ώστε με κοινό βηματισμό να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος και στις προσδοκίες των κατοίκων της Δωδεκανήσου.

Αναμένω να προσδιορίσετε τη συνάντησή μας σε χρόνο και σε χώρο που το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις και είμαι στη διάθεσή σας για καλόπιστη, ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία, που στόχο έχει να φανούμε χρήσιμοι στον τόπο που αγαπάμε και υπηρετούμε θεσμικά. 

Σχόλια