Άλλo ένα δείγμα της αισχρής προπαγάνδας κατά του Donald Trump...

null
Θέμα: Κάτω ο Τραμπ! Μένουν 4 μέρες...
Ημερομηνία: Fri, 7 Oct 2016 07:44:25 -0400




Με έκπληξη παρακολουθεί κανείς τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει κατά του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών στις Ε.Π.Α. κ. Donald Trump από διάφορα κέντρα, μέχρι και συλλογή υπογραφών λες και υποκαθιστούν ακόμα και αυτές τις ίδιες τις εκλογές... Τελικά από το βρώμικο πόλεμο καταλαβαίνει εύκολα κανείς για το ήθος της αντιπάλου του και των υποστηρικτών της... Σας παραθέτουμε το παρακάτω κείμενο και τα συμπεράσματα δικά σας...

Avaaz.org - The World in Action
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Μας απομένουν 4 ΜΕΡΕΣ μέχρι να αρχίσουν να λήγουν οι προθεσμίες για εγγραφή των Αμερικάνων στους εκλογικούς καταλόγους! 8 εκατ. Αμερικάνοι ζουν εκτός ΗΠΑ και θα μπορούσαν να καθορίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών και να ρίξουν τον Τραμπ. Το καταπληκτικό διαδικτυακό εργαλείο μας κάνει τη διαδικασία εγγραφής πανεύκολη!

Πολλοί από εμάς το έχουμε ήδη κοινοποιήσει στο Facebook, αλλά ας σκεφτούμε μισό λεπτό μήπως γνωρίζουμε (εμείς ή κάποιος γνωστός μας) Αμερικανούς υπηκόους που ζουν εκτός ΗΠΑ για να τους προωθήσουμε αυτό το email.

Αυτός είναι ο σύνδεσμος μέσω του οποίου μπορούν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους:

https://avaaz.org/el/globalvote_loc/

Η κινητοποίηση των Αμερικανών ψηφοφόρων του εξωτερικού που έχουμε ξεκινήσει εναντίον του Τραμπ έχει μετατραπεί σε χιονοστιβάδα! Το διαδικτυακό εργαλείο εγγραφής μας έχει δεχτεί εκατομμύρια επισκέψεις και έχει προβληθεί από εκατοντάδες ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο (Reuters, CNN, Washington Post, CBC (στα Αγγλικά), Καθημερινή, Πρώτο Θέμα)!

Πάρτι έξω από τον Πύργο του Τραμπ στο Βανκούβερ:
«ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ                                          ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ»

Σημαντικοί δημοσιογράφοι, μέλη του Avaaz και Αμερικανοί ψηφοφόροι στο βρετανικό Κοινοβούλιο, ενώ γίνονταν μαζικές εγγραφές ψηφοφόρων:
«ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΗΠΑ                                          ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ»

Τραγούδια από μπάντα μαριάτσι στην Πόλη του Μεξικού:
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ                                          ΤΡΑΜΠ»

Όμως, την ημέρα των εκλογών, αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία θα είναι οι αριθμοί. Γι' αυτό είναι ανάγκη να στείλεις τώρα αυτό το εργαλείο σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους και συγγενείς. Μερικές μεγάλες πολιτείες, όπως η Φλόριντα, την οποία χρειάζεται ο Τραμπ για να κερδίσει τις εκλογές, κλείνουν τους εκλογικούς τους καταλόγους για ψηφοφόρους του εξωτερικού την Τρίτη!

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προωθήσουμε αυτό το μήνυμα σε όποιον Αμερικάνο του εξωτερικού ξέρουμε ή σε όποιον γνωστό μας μπορεί να γνωρίζει κάποιον. Αυτός είναι ο σύνδεσμος μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους:

https://avaaz.org/el/globalvote_loc/

Μας απομένουν μόλις 4 μέρες! Πάμε γερά!!!

Με ελπίδα,

Emma και η ομάδα του Avaaz




Το Avaaz είναι το μεγαλύτερο κίνημα πολιτών με 44 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
. Αναλαμβάνουμε δράση για να διασφαλίσουμε ότι οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου βρίσκονται στο επίκεντρο των παγκόσμιων πολιτικών αποφάσεων. Η λέξη 'Avaaz' σημαίνει 'φωνή' ή 'τραγούδι' σε πολλές γλώσσες. Τα μέλη του Avaaz βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και λειτουργεί σε 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ, ή βρες μας στο Facebook και το Twitter.




Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2016.0.7227 / Virus Database: 4656/13161 - Release Date: 10/07/16

Σχόλια