Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος με στελέχη της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) για την προώθηση προγράμματος για θέματα στρατηγικής ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού

null

                                         

      Ρόδος, 11/11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

  • με στελέχη της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης  (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) για την προώθηση προγράμματος για θέματα στρατηγικής ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού

  • στο ετήσιο μνημόσυνο των Βενετοκλέων, ευεργετών της Ρόδου


  • Στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης  (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), σήμερα 11.11.2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος με τον κ. Νικόλαο Κομνηνό Χλέπα, καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών και το στέλεχος της Ε.Ε.Τ.Α.Α κ. Λεωνίδης Αμπελιώτης πραγματοποίησαν συνεργασία στα γραφεία της Π.Ν.Αι. για θέματα στρατηγικής ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού και διερεύνησης των αναγκών και προοπτικών κατάρτισης του προσωπικού και των αιρετών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην προσπάθεια υλοποίησης του προγράμματος, συμμετέχουν και δήμοι της περιοχής. Επισημαίνουμε ότι η Ε.Ε.Τ.Α.Α. προωθεί προγράμματα στήριξης και επιμόρφωσης των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


  • Το πρωί της ίδιας ημέρας ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στο ετήσιο μνημόσυνο των Μεγάλων Ευεργετών της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Ρόδου, Μίνωος, Δημητρίου και Μαρουλίτσας των Βενετοκλέων που πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου της πόλης της Ρόδου στις 10 π.μ..

Σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε. ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε «τη σημαντική προσφορά της οικογένειας Βενετοκλή στη Ρόδο και το διαχρονικό παράδειγμα προς μίμηση που εκπέμπουν οι ευεργέτες του τόπου σε μια κρίσιμη εποχή που αναζητούμε θετικά πρότυπα και την εθνική μας ανάταση.»

https://docs.google.com/document/d/1q0KlXEkwjVOOfDw85gzrfWQNKro9-K2nVOaVAWGwjCU/edit#

Συντακτική επιμέλεια: Εμμανουήλ Χρύσης (http://emmanuelch.wordpress.com)

--

 

Εμμανουήλ Χρύσης   ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού, 
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου/ Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Τηλ.2241360608
Τηλ/πία (Fax)2241360571, E-fax: 700 700 9121
Emaile.chrysis@rho.pnai.gov.gr
Websitehttp://www.pnai.gov.gr
Skypemanos888
ΔιεύθυνσηΠλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος

  
 
 
This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail.
Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

 

Σχόλια