«Η κοινή προσπάθεια και η συνεργασία των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για αποτελεσματικές δράσεις στην Πολιτική Προστασία να καλύψουν τα προβλήματα που δημιουργεί η άσχημη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας»

«Η κοινή προσπάθεια και η συνεργασία των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για αποτελεσματικές δράσεις στην Πολιτική Προστασία να καλύψουν τα προβλήματα που δημιουργεί η άσχημη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη σήμερα 16/11/2016 στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε τα μέλη του Σ.Τ.Ο. για τις αποφάσεις του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Π.Ε. Δωδεκανήσου που συνεδρίασε πρόσφατα, τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η Π.Ν.Αι. και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου (διάνοιξη - καθαρισμός χειμάρρων Κρεμαστής και Απολακιάς, απόφραξη φρεατίων, αποστολές εγγράφων στους αρμόδιους για την Πολιτική Προστασία φορείς). Επίσης ενημέρωσε για τις πρόσφατες συναντήσεις που είχε για θέματα Πολιτικής Προστασίας με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Καπάκη και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Καπέλιο Βασίλη.

Ζήτησε τη συνεργασία και την επαγρύπνηση όλων των φορέων και τη συστράτευση όλων των δυνάμεων και για την πόλη της Ρόδου αλλά και για το σύνολο της Δωδεκανήσου, ώστε να αντιμετωπιστούν τα πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της αντιπλημμυρικής - χειμερινής περιόδου. Η κοινή προσπάθεια και η συνεργασία των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για αποτελεσματικές δράσεις στην Πολιτική Προστασία να καλύψουν τα προβλήματα που δημιουργεί η άσχημη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.


Επίσης ευχαρίστησε όλους και όλες (εκπροσώπους αρχών και εθελοντικών οργανώσεων) για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο και για τις επιτυχημένες δράσεις κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αντιπυρικής.

Τέλος πρότεινε να υπάρχουν κοινές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού από την Π.Ν.Αι. και το Δήμο της Ρόδου για την αντιπλημμυρική - χειμερινή περίοδο και να υλοποιηθούν από τους συναρμόδιους φορείς της Πολιτικής Προστασίας της περιοχής μας οι οδηγίες που έχουν λάβει.


https://docs.google.com/document/d/1WDBfkWpTA99jUS0sD4YJvCtH3NqJqJPCfZfevA43MG0/edit#

Σχόλια