«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας σταθερή εγγύηση,της ασφάλειας, της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας»

                                                                                                      Ρόδος, 21/11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας σταθερή εγγύηση της ασφάλειας, της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στις εκδηλώσεις για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη της Ρόδου, που περιελάμβαναν δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου - Μητρόπολη, εκφώνηση πανηγυρικού, λιτανεία της Ιερής Εικόνας της Παναγίας και κατάθεση στεφάνων στο βωμό της πατρίδας.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε: «Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα αφιερωμένη στον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, ημέρα που γιορτάζει και η Παναγία μας. Σήμερα τιμούμε όλους αυτούς που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας που αποτελεί διαχρονικά σταθερή εγγύηση της ασφάλειας, της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. Τιμούμε όμως και όλους όσους έχασαν τη ζωή τους υπερασπίζοντας τον τόπο μας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, γι' αυτό οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε για το κοινό καλό και για το συμφέρον της Ελλάδας που θέλουμε σύντομα να ανακάμψει και να συνεχίσει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο στερέωμα.»



Σχόλια