«Ο εθελοντισμός αποτελεί δύναμη δημιουργίας και αστείρευτη πηγή κοινωνικής προσφοράς»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου

                                                                                             

      Ρόδος, 7/11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο εθελοντισμός αποτελεί δύναμη δημιουργίας και αστείρευτη πηγή κοινωνικής προσφοράς»


Δημόσιες ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου στις εθελοντικές οργανώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και κάλεσμα - προτροπή για ουσιαστική ενίσχυσή τους από την Πολιτεία και συμμετοχή και συστράτευση σ' αυτές από τους ενεργούς πολίτες


Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή την έναρξη της χειμερινής - αντιπλημμυρικής περιόδου και τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, απευθύνει δημόσια ευχαριστίες για τη συνεπή, διαρκή και αποτελεσματική συνεργασία στις εθελοντικές οργανώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρει:

«Με αφορμή την έναρξη της χειμερινής - αντιπλημμυρικής περιόδου και τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, απευθύνω δημόσια ευχαριστίες για τη συνεπή, διαρκή και αποτελεσματική συνεργασία σε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Η ανιδιοτελής προσφορά σας βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση έκτακτων ακραίων καιρικών φαινομένων και φυσικών καταστροφών και συγχρόνως αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση στο σύνολο της κοινωνίας μας.

Ο εθελοντισμός αποτελεί δύναμη δημιουργίας και αστείρευτη πηγή κοινωνικής προσφοράς. Με συνεργασία και επαγρύπνηση και αξιοποιώντας όλους τους ενεργούς πολίτες και τα άξια στελέχη του κρατικού μηχανισμού, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Στόχος μας η εξυπηρέτηση του συνόλου και η εύρυθμη λειτουργία του τόπου μας.

Καλώ τέλος, αφενός την Πολιτεία να απλουστεύσει τις διαδικασίες σύστασης εθελοντικών οργανώσεων και να στηρίξει έμπρακτα τις ήδη υπάρχουσες και αφετέρου τους συμπατριώτες μας να πλαισιώσουν τις εθελοντικές ομάδες και να συστρατευθούν στην κοινή πορεία για το κοινό καλό.

Συντακτική επιμέλεια άρθρου: Εμμανουήλ Χρύσης

Σχόλια