Πρότυπο για την κοινωνία μας οι προσπάθειες και οι επιτυχίες των αθλητών του Γ.Σ. Δωδεκάνησος «Μπάσκετ με Καρότσι»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                                      Ρόδος, 16/12/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  • Πρότυπο για την κοινωνία μας οι προσπάθειες και οι επιτυχίες των αθλητών του Γ.Σ. Δωδεκάνησος «Μπάσκετ με Καρότσι»

  • Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου στην τιμητική εκδήλωση για το Γυμναστικό Σύλλογο Δωδεκάνησος που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος «Μπάσκετ με Καρότσι»



Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δήμου Ρόδου, συμμετείχε σήμερα Παρασκευή 16.12.2016 στην εκδήλωση προς τιμήν του Γ.Σ. Δωδεκανησος με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016 στην καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο.

Στη σεμνή εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές, οι προπονητές και η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Δωδεκάνησος για την πέμπτη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο πρόσφατο Final Four που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του επαίνεσε όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας, τόνισε την ανάγκη στήριξης της ομάδας και ηθικά και υλικά και επισήμανε ότι: «Σε μια εποχή που η κοινωνία μας αναζητά πρότυπα, οι επιτυχίες του Γ.Σ. Δωδεκανήσου αποτελούν πρότυπο, εμπνέουν και δίνουν ελπίδα. Είστε πρωταγωνιστές και στους αγωνιστικούς χώρους και στη μάχη της ζωής. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και συμπαράσταση της κοινωνίας μας που ξέρει να διακρίνει ποιοι δίνουν αγώνες και φέρνουν αποτελέσματα στέλνοντας συγχρόνως θετικά μηνύματα. Οφείλουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε στηρίζοντας εσάς που γράφετε ιστορία τιμώντας τη Ρόδο, τη Δωδεκάνησο και την πατρίδα μας.»



--
Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος
Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια