Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Χαράλαμπου Κόκκινου

                                                                                             


      Ρόδος, 21/12/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου επανέλαβε την πρότασή του για διαρκείς δημοκρατικές κινητοποιήσεις για να σταματήσει η υποβάθμιση της ζωής των νησιωτών και να διεκδικήσουμε για το σύνολο της Δωδεκανήσου την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με την αντιπροσωπεία της Π.Ν.Αι. μεταβαίνει σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στην παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στον κυβερνητικό εμπαιγμό και την απουσία νησιωτικών πολιτικών

Δυο άξια τέκνα της Δωδεκανήσου, εκπρόσωποι στη Βουλή των Εφήβων, οι Γιώργος Μπακάλης και Νίκος Κεραμέας παρέστησαν και μίλησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου (20.12.2016 στη Ρόδο) ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επανέλαβε την πρότασή του για διαρκείς δημοκρατικές κινητοποιήσεις -πάντα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού- για να σταματήσει η υποβάθμιση της ζωής των νησιωτών και να διεκδικήσουμε για το σύνολο της Δωδεκανήσου την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α..

Ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε ότι: «Η κυβέρνηση μέχρι σήμερα λειτουργεί ανάλγητα και με βαρβαρότητα. Αδιαφορεί για την ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών μας που «φυλάττουν Θερμοπύλες», επενδύει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και δίνει υποσχέσεις που δεν υλοποιεί. Η εξαίρεση από την πρόσφατη τροπολογία για επαναφορά για ένα (1) έτος των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. της Ρόδου και της Καρπάθου απέχει από την υπόσχεση που έδωσε πρόσφατα στη Νίσυρο ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας για την επέκταση του μέτρου στο σύνολο της Δωδεκανήσου. Η σημερινή κυβέρνηση είναι αυτή που αύξησε τους συντελεστές Φ.Π.Α. στην περιοχή μας, οπισθοδρομεί τον τόπο και τα στελέχη της παραχαράσσουν την ελληνική Ιστορία και απαξιώνουν τα εθνικά μας σύμβολα. Μόνο αν «αισθανθεί» την κοινωνική πίεση και διαμαρτυρία υπάρχει ελπίδα αλλαγής πολιτικής.»

  • Σήμερα το απόγευμα (21.12.2016) ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος μεταβαίνει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με την αντιπροσωπεία της Π.Ν.Αι. Προκειμένου να συμμετάσχει στην παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στον κυβερνητικό εμπαιγμό και την απουσία νησιωτικών πολιτικών, σύμφωνα με τη χθεσινή ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.

Δυο άξια τέκνα της Δωδεκανήσου, εκπρόσωποι στη Βουλή των Εφήβων, οι Γιώργος Μπακάλης και Νίκος Κεραμέας παρέστησαν και μίλησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου. Σε συνάντηση που είχε μαζί τους ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε ότι «Με την παρουσία τους αλλά και με το λόγο τους απέδειξαν ότι οι νέοι διαθέτουν γνώσεις και ωριμότητα και ξέρουν να διεκδικούν το αύριο που τους ανήκει. Εκφράζω δημόσια, γι' αυτά τα δυο παιδιά αλλά και για όλα τα παιδιά μας, τις ευχές να έχουν δύναμη και υγεία και πρόοδο στη ζωή τους. Το μέλλον τους να είναι λαμπρό.»

https://docs.google.com/document/d/149S9E6PohJlM_6sddPZodwMxqUXOVWrxbBm-QJktcnk/edit#

Σχόλια