Δημόσιες ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για την προσφορά και τη συνεργασία με τα στελέχη της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                              

      Ρόδος, 3/1/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημόσιες ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για την προσφορά και τη συνεργασία με τα στελέχη της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. των οποίων η πεντάμηνη σύμβαση ολοκληρώθηκε, αλλά οι ανάγκες για προστασία του περιβάλλοντος παραμένουν...

Με αφορμή τη λήξη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Ε.ΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. - Π.Ν.Αι. - Δήμου Ρόδου και την ολοκλήρωση της φετινής 5μηνης εργασιακής σχέσης και προσφοράς της στον τόπο, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή (α.π. 296/29.12.2016) στους πενηνταεπτά (57) εργαζόμενους στην Εταιρία Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών και Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου (ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.).

Στο έγγραφό του ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαριστεί και συγχαίρει τα στελέχη της για τη συνεργασία και τις αποτελεσματικές ενέργειές τους στις περιβαλλοντικές δράσεις που ανέλαβαν και ζητά την εγρήγορση από την οργανωμένη Πολιτεία, ώστε τα στελέχη της να πιστοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε θέματα πυρόσβεσης και το κυριότερο να σταματήσει γι' αυτούς και τις οικογένειές τους η εργασιακή ανασφάλεια και «ομηρία», αφού η προσφορά τους είναι αναμφισβήτητη και συγχρόνως αναγκαία για το νησί της Ρόδου.

Σας επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο.




                

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ρόδος, 29/12/2016

Αρ. πρωτ.: Οίκ. 296

Ταχ. Δ/νση       : Πλατεία Ελευθερίας 1

Ταχ. Κώδικας  : 851 00  Ρόδος

Πληροφορίες: Χαράλαμπος Κόκκινος

Ηλ. Δ/νση: h.kokkinos@pnai.gov.gr

Τηλέφωνο        : 2241360608

Tηλ/πία            : 2241360571

ΠΡΟΣ:

Εργαζόμενους ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.

Ε.: Pallastamatia@gmail.com

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητοί συνεργάτες - στελέχη της Ε.ΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.,

Με αφορμή τη λήξη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Ε.ΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. - Π.Ν.Αι. - Δήμου Ρόδου και την ολοκλήρωση της φετινής 5μηνης εργασιακής σχέσης και προσφοράς σας στον τόπο, θα ήθελα να σας απευθύνω -ως ελάχιστη αναγνώριση των προσπαθειών σας- τις θερμές μου ευχαριστίες για τη συνδρομή σας στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος στο νησί της Ρόδου.

Γνωρίζω ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους δραστήριους και ανήσυχους. Σε εργαζόμενους που αφιέρωσαν αρκετές ώρες και κάτω από δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες αποστολές και σε σύντομο - πιεστικό χρονικό διάστημα. Γνωρίζω επίσης ότι η προσφορά σας θα συνεχιστεί εθελοντικά, όπου και όταν χρειαστεί. Το έχετε αποδείξει άλλωστε κατ' επανάληψη.

Εύχομαι ολόψυχα στη νέα χρονιά, το 2017, να σταματήσει η εργασιακή σας ανασφάλεια και «ομηρία». Η εργασιακή σας σχέση να έχει διάρκεια και απρόσκοπτα να προφέρετε το έργο που μπορείτε και επιθυμείτε και οι ίδιοι. Οι πενηνταεπτά (57) εργαζόμενοι στην Ε.ΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. δικαιούνται ένα καλύτερο και ασφαλές μέλλον.

Θέλω να πιστεύω ότι η οργανωμένη Πολιτεία θα αναγνωρίσει τις προσπάθειές σας, θα προχωρήσει στην πιστοποίησή σας για θέματα πυρόσβεσης και το κυριότερο θα εξασφαλιστούν έγκαιρα οι θέσεις εργασίας σας και κατ' επέκταση η προσφορά σας στην περιοχή.

Θερμές ευχαριστίες για τη συνεργασία. Καλή χρονιά. Το 2017 να ικανοποιήσει κάθε ατομική και συλλογική προσδοκία σας.

Σχόλια