Δημόσιες ευχαριστίες στις εθελοντικές οργανώσεις της Ρόδου του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Χαράλαμπου Κόκκινου

Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

✆ 2241360608, 509 h.kokkinos@pnai.gov.gr

                                                                                             

      Ρόδος, 7/2/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημόσιες ευχαριστίες στις εθελοντικές οργανώσεις της Ρόδου του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με αφορμή τη μαζική συμμετοχή τους στην πρόσφατη επιτυχημένη αναδάσωση στην περιοχή του μοναστηριού Θάρρι!

Με αφορμή τη μαζική συμμετοχή των εθελοντικών οργανώσεων στην πρόσφατη επιτυχημένη αναδάσωση στην περιοχή του Μοναστηριού Θάρρι που διοργανώθηκε από τη «Φυτώριο Α.Ε.» της Π.Ν.Αι. αλλά και λόγω της διαρκούς και ανιδιοτελούς προσφοράς τους στην προστασία του περιβάλλοντος και στο κοινωνικό σύνολο, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου απευθύνει δημόσιες ευχαριστίες.

Ο εθελοντισμός αποτελεί μια από τις πολλές αρετές των Ελλήνων και ιδιαίτερα στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που περνά σήμερα ο τόπος λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση.

Η κοινωνία μας αναζητά θετικά πρότυπα και αυτά υπάρχουν στα πρόσωπα των εθελοντών που συνεισφέρουν με συνέπεια και συνέχεια. Η συμμετοχή και η περαιτέρω στελέχωσή τους θα βοηθήσει το κοινωνικό έργο τους και θα ανακουφίσει συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και υποφέρουν και θα βοηθήσει στην προστασία του περιβάλλοντος.

    Copyright © 2016 Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου  Ενημέρωση του Γραφείου Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Σχόλια