70 χρόνια από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου



Από: "ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σ.Ε. ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ"
Ημερομηνία: 9 Μαρ 2017 9:32 π.μ.
Θέμα: 70 χρόνια από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου





Ρόδος, 08 Μαρτίου 2017

 

Δελτίο Τύπου

 

 

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα. Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου ΠΑΣΟΚ Σπύρο Καρανικόλα, παρέστη στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις στη Ρόδο για τα 70 χρόνια από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Η κα. Γεννηματά παραβρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην Δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, ενώ κατόπιν κατέθεσε στεφάνι και παρέστη στην παρέλαση, καθώς και στην βράβευση του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου προς τιμήν του Πατριάρχη. Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη  Κρεμαστινό, ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στη Ρόδο, με συνάντησή της με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπου είχε τη δυνατότητα να συζητήσει μαζί τους επί μακρόν.

Σήμερα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου ΠΑ.ΣΟ.Κ Σπύρος Καρανικόλας συναντήθηκε με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ και τον αναπληρωτή γραμματέα Τουρισμού του Κινήματος Βάιο Καλοπήτα όπου συζητήθηκαν  θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Κατόπιν, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό TV Kosmos ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Ρόδο.



Σχόλια