2η Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου

Πληροφορίες: Εμμανουήλ Χρύσης Ταχ. Διεύθυνση: Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Τ.: 2241360608, 509  F.: 2241360571

E.: h.kokkinos@pnai.gov.gr

http://www.pnai.gov.gr

                                                                                              

      Ρόδος, 24/5/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη 2η Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο και στις εκθέσεις τουρισμού και προϊόντων Greek Travel Show και «Ελλάδος Γεύση» ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

  • Τους Υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου κ. Κοτζιά και κ. Κασουλίδη αντίστοιχα συνάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος λίγο πριν την έναρξη της «2ης Διάσκεψης για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Ρόδο στις 22 και 23/5/2017 με τη συμμετοχή είκοσι (20) αντιπροσωπειών από το εξωτερικό.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τον κ. Κοτζιά για τη θετική πρωτοβουλία και ευχήθηκε να θεσμοθετηθεί η συγκεκριμένη Διάσκεψη και να συνεισφέρει στη διασφάλιση της ασφάλειας και της Ειρήνης στην περιοχή μας.

  • Στις δύο (2) εκθέσεις τουρισμού - προϊόντων παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος που ανταποκρίθηκε σε σχετικές προσκλήσεις και πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Παρασκευοσαββατοκύριακο στην Αθήνα. Συγκεκριμένα:

  • Στο "Greek Travel Show" (19 - 21/5/2017 Ηellexpo, Mαρούσι) και

  • «Ελλάδος Γεύση» (18 - 21/5/2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Στον κ. Χ. Κόκκινο δόθηκε η δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους εκθέτες - εκπρόσωπους των νησιών που προωθούν με επιτυχία το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τα τοπικά προϊόντα, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό.

Στους χιλιάδες επισκέπτες δόθηκε η δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν, να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας (μεταξύ αυτών και των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων), προκειμένου να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Σχόλια