Eπίσπευση και την ολοκλήρωση των προληπτικών δράσεων για την αντιπυρική περίοδο



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου

Εμμανουήλ Χρύσης Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

2241360608, 509 2241360571

h.kokkinos@pnai.gov.gr

Ρόδος, 12 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την επίσπευση και την ολοκλήρωση των προληπτικών δράσεων για την αντιπυρική περίοδο ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με σειρά εγγράφων που απέστειλε προς τους αρμόδιους φορείς (Δήμους, Δασική Υπηρεσία) για θέματα Πολιτικής Προστασίας και εν όψει της Αντιπυρικής Περιόδου που ξεκίνησε πρόσφατα, ζήτησε την επίσπευση και την ολοκλήρωση των προληπτικών ενεργειών που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της πυροπροστασίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε:

  • την προετοιμασία Γραφείων Πολιτικής Προστασίας Δήμων Δωδεκανήσου για την αντιμετώπιση πυρκαγιών κατά τη νέα Αντιπυρική Περίοδο,

  • σχέδια εκκένωσης κατασκηνώσεων,

  • έργα αντιπυρικής προστασίας δασών και δασικών εκτάσεων,

  • καθαρισμούς βλάστησης για τη μείωση κινδύνου για δασικές πυρκαγιές,

  • λήψη μέτρων πρόληψης για δασικές πυρκαγιές.

Εντός των προσεχών ημερών, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με τους δήμους της Δωδεκανήσου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής μας, θα προχωρήσουν σε δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για αντιμετώπιση των πυρκαγιών και του καύσωνα.

----------------------------------- Τέλος δελτίου τύπου ---------------------------------

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια