Tελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ρόδου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Χαράλαμπου Κόκκινου

                                                                                             


      Ρόδος, 16/5/2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ρόδου

Τιμή στους ανθρώπους που προσφέρουν καθημερινά στην πατρίδα και διαφυλάσσουν την ελευθερία και την εδαφική μας ανεξαρτησία

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη σήμερα το πρωί 16.5.2017 στην τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της Διοίκησης του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ρόδου στο αεροδρόμιο Μαριτσών.

Παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κυρίλλου, του Διοικητή της Δ.Α.Υ. υποπτέραρχου Μπουρολιά Θεμιστοκλή και αρχών της περιοχής, ανέλαβε τα καθήκοντά του και τη διοίκηση του αεροπορικού αποσπάσματος Ρόδου ο σμήναρχος Λεωνίδας Τσαΐρης στη θέση του Ταξιάρχου Σκουντζούρη Πέτρου που διετέλεσε διοικητής επί τριετία.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ευθύνης ο κ. Χ. Κόκκινος, κατά το χαιρετισμό του στους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε για τις επιτυχημένες υπηρεσίες που πρόσφερε ο αποχωρών διοικητής Ταξίαρχος Σκουντζούρης Πέτρος και συνεχάρη το νέο διοικητή πτέραρχο Λεωνίδα Τσαΐρη, δηλώνοντας τη συνέχεια της συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στα στελέχη του αεροπορικού αποσπάσματος. Τις ευχαριστίες του απεύθυνε και στο σύνολο των υπηρετούντων στην Ελληνική Αεροπορία που καθημερινά επαγρυπνούν και διαφυλάσσουν την ελευθερία μας και την εδαφική μας ακεραιότητα, προσφέροντας συγχρόνως τεράστιο κοινωνικό έργο.


Σχόλια