1η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου και εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων

                                                                                              

      Ρόδος, 6/6/2017

 

Δελτίο Τύπου

Στην 1η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου και στις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων «Το Αμπερνάλλι Σορωνής» και Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψεως ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση παρέστη και μίλησε στην 1η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στις 1.6.2017 στη Ρόδο.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στην προσφορά της ΕΛ.ΑΣ. στον τόπο και το αίσθημα ασφάλειας που νοιώθουν οι πολίτες της περιοχής μας λόγω της επιτυχημένης δράσης τους. Επισήμανε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της υποστελέχωσης, της παράτυπης μετανάστευσης και των συνθηκών της νησιωτικότητας. Τέλος επισήμανε την ανάγκη να δημιουργήσουν οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας κοινωνικές συμμαχίες και να προωθήσουν τα δίκαια αιτήματά τους, γιατί οι εργαζόμενοι πρέπει να ζουν με αξιοπρέπεια και είναι άνθρωποι με δικαιώματα και υποχρεώσεις και όχι άψυχοι αριθμοί.

  • Στις 3 και 4.6.2017 ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις παρέστη στις επιτυχημένες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναλήψεως Ρόδου και «Αμπερνάλλι Σορωνής».

Σχόλια