Kοντά στους ανθρώπους που στηρίζουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την τέχνη και τον πρωτογενή τομέα της Δωδεκανήσου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κοντά στους ανθρώπους που στηρίζουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την τέχνη και τον πρωτογενή τομέα της Δωδεκανήσου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις παρέστη στη Ρόδο στις 17 - 18.6.2017 σε εκδηλώσεις που αφορούν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την τέχνη και τον πρωτογενή τομέα. Συγκεκριμένα:

α) Παρέστη στα εγκαίνια του Νέου Ενωσιακού Γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στην περιοχή Τσαΐρι της Ρόδου που πραγματοποιήθηκαν από τον πρόεδρο Διακοφώτη Παναγιώτη και τα μέλη της Ε.Ε. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Δωδεκανήσου. Το έργο υλοποιήθηκε από την ΑΝ.ΔΩ. και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου με πόρους από συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα και ο χώρος είχε παραχωρηθεί στην Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου το 2000 με απόφαση της Νομαρχίας Δωδεκανήσου (νομάρχης Σάββας Καραγιάννης). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας (1947 - 2017) στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας.

β) Στην εκδήλωση του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου και συγκεκριμένα στη  Νέα   Πτέρυγα   του Νεστoρίδειου Μελάθρου όπου παρουσιάζονται τρεις σημαντικές ενότητες δουλειάς των τελευταίων χρόνων από τον  Παύλο Σάμιο  στην έκθεσή του που έχει τίτλο  «Από το βυθό της μνήμης» και εγκαινιάστηκε στις 16 Ιουνίου 2017 και

γ) στην 4η Γιορτή Χρυσόμηλου που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Παναγιάς Καθολικής Αφάντου από το Σύλλογο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Παναγία Καθολική».

Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τους ανθρώπους «που καταβάλλουν συνεχείς προσπάθειες και αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο για να διοργανώσουν και να στηρίξουν δράσεις πολιτισμού και συγχρόνως να αναδείξουν αγροτικά προϊόντα και να προάγουν τον πρωτογενή τομέα»

Σχόλια