Δελτίο Τύπου: Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου με αφορμή την ανακοίνωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018

null

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου

Original ...Εμμανουήλ Χρύσης Icon, Mail, Address, Envelope, ...Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Telephone, Call, Symbol ...2241360608, 509 Faxsimile.jpg ...2241360571

Email, Mail, E-Mail, At, ...h.kokkinos@pnai.gov.gr

                                                                                              

      Ρόδος, 24/8/2017

Δελτίο Τύπου

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου με αφορμή την ανακοίνωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018

Με αφορμή την ανακοίνωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου προέβη στην παρακάτω δήλωση στα Μ.Μ.Ε.:

«Σήμερα παίρνει τέλος η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις πρόσφατες πανελλαδικές εξετάσεις. Η ανακοίνωση των βάσεων και κατ' επέκταση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ολοκληρώνει μια διαδικασία στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες Ελληνόπουλα με την άμεση στήριξη των εκπαιδευτικών της χώρας και τη συνδρομή των γονιών τους και συγγενικών τους προσώπων.

Συγχαίρω θερμά όσους πέτυχαν το στόχο τους και συνεχίζουν τον αγώνα για μάθηση στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας. Κέρδισαν μια μάχη και συνεχίζουν… διότι ο αγώνας για την απόκτηση γνώσεων είναι συνεχής και η δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση αποτελούν ατομική υποχρέωση και αναγκαιότητα με βάση τα δεδομένα της εποχής μας. Καλή επιτυχία στη φοιτητική ζωή και στα νέα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπου θα βρεθούν και καλή σταδιοδρομία. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους Δωδεκανήσιους μαθητές που μας έκαναν όλους υπερήφανους με την επιτυχία τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας.

Εύχομαι καλή τύχη και να μη νοιώσουν καμία απογοήτευση ή πίκρα οι νέοι και οι νέες που δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να συνεχίσουν της σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η ζωή θα τους δώσει πολλές ευκαιρίες και απαιτεί διαρκή αγώνα και προσπάθεια. Έχουν επιλογές και πρέπει και μπορούν να τις αξιοποιήσουν».

-------------------- Τέλος Δελτίου Τύπου --------------------------------


--
photo

 

Εμμανουήλ Χρύσης
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού A' βαθμού
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δ  Διοικητήριο, Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος,
Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος
Τ  (+30) 2241360608 F (+30) 2241360571 
E  e.chrysis@rho.pnai.gov.gr 
http://www.pnai.gov.gr 

Skype. manos888
 

Σχόλια