Συναντήσεις εργασίας οργανωτικού περιεχομένου στα Υπουργεία Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας για θέματα Παλλαϊκής Άμυνας

null

   Ρόδος, 10/8/2017

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος σε συναντήσεις εργασίας οργανωτικού περιεχομένου στα Υπουργεία Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας για θέματα Παλλαϊκής Άμυνας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετείχε σε συναντήσεις εργασίας για οργανωτικά θέματα που αφορούν τις Παλλαϊκή Άμυνα - Πολιτική Σχεδίαση Εκτάκτου Ανάγκης (Π.Σ.Ε.Α.) στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα στις 8 - 9.8.2017. Εντός των προσεχών ημερών θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο διευρυμένη συνάντηση εκπροσώπων υπουργείων και υπηρεσιών στα γραφεία της Π.Ν.Αι. και θα υπάρξει συνεργασία με την ηγεσία της 95 Α.Δ.Τ.Ε. για δρομολόγηση και διατήρηση κοινών ενεργειών και δράσεων σε θέματα Παλλαϊκής Άμυνας.

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος θα καταθέσει στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο έγγραφο με συγκεκριμένες προτάσεις για την ευέλικτη και εύρυθμη λειτουργία Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. αμέσως μετά την ολοκλήρωση των οργανωτικών διαδικασιών στα Δωδεκάνησα που αναμένονται να ολοκληρωθούν στο επόμενο εικοσαήμερο.


--

 

Εμμανουήλ Χρύσης
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού A' βαθμού
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δ  Διοικητήριο, Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος,
Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος
Τ  (+30) 2241360608 F (+30) 2241360571 
E  e.chrysis@rho.pnai.gov.gr 
http://www.pnai.gov.gr 

Skype. manos888
 

Σχόλια