Η φάρμα της φρίκης: Κάτι ακόμη...

null



Θέμα: Η φάρμα της φρίκης: Κάτι ακόμη...
Ημερομηνία: Tue, 8 Aug 2017 13:51:59 -0400








Για να πετύχουμε, πρέπει να δημιουργήσουμε μια τεράστια, πανευρωπαϊκή κατακραυγή. Προώθησε το παρακάτω email σε φίλους και συγγενείς και κοινοποίησέ το στα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook

Με ελπίδα,
Η ομάδα του Avaaz

--------

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

20.000 γουρούνια κάηκαν ζωντανά, στρυμωγμένα σε μικροσκοπικούς στάβλους χωρίς διέξοδο.

Οι φάρμες του Ολλανδού Άντριαν Στράθοφ ήταν κολαστήρια και πριν την πυρκαγιά: στοιβάζει τα ζώα το ένα πάνω στο άλλο, σκοτώνει στο ξύλο άρρωστα γουρουνάκια και αφήνει ζώα με σπασμένα κόκαλα και ανοιγμένα όργανα να υποφέρουν.

Ο σαδιστής κτηνοτρόφος έχει ανατριχιαστική φήμη και η Γερμανία τού έχει ήδη απαγορέψει την κτηνοτροφική δραστηριότητα. Τώρα πρέπει να κάνουν το ίδιο κι άλλες χώρες της ΕΕ.

Νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητος. Αλλά αν συσπειρωθούμε τώρα, μπορούμε να πιέσουμε τις αρχές να κάνουν νέους εξονυχιστικούς ελέγχους και να αναστείλουν τις άδειές του, μέχρι να γίνει επιθεώρηση σε όλες του τις μονάδες. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο!

Υπόγραψε: «Βάλτε λουκέτο στις φάρμες της φρίκης»

Ο Στράθοφ είναι ένας από τους μεγαλύτερους κτηνοτρόφους στην ΕΕ, με 6 μεγαφάρμες στην Ολλανδία και πολλές άλλες σε Ουγγαρία και Γερμανία. Παρόλο που η ολλανδική αρχή για την ασφάλεια των τροφίμων έχει επιθεωρήσει 14 φορές τις φάρμες του και τα πρόστιμα, οι παραβάσεις κι οι αναφορές για κακοποίηση συσσωρεύονται, μόλις πήρε άδεια για εκτροφή άλλων 11.000 χοίρων!

Αρκετά! Αυτό δεν είναι κτηνοτροφία. Είναι βιομηχανία βασανιστηρίων!

Μαζί μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι αυτά ήταν τα τελευταία του θύματα. Ας δημιουργήσουμε μια τεράστια δημόσια έκκληση, για να κάνουμε τις αρχές να παρέμβουν και να αποτρέψουμε το επόμενο λουτρό αίματος:

Υπόγραψε: «Βάλτε λουκέτο στις φάρμες της φρίκης»

Το κίνημά μας έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στη βία κατά των ζώων – από το φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος της Κίνας μέχρι το βάρβαρο εμπόριο αίματος έγκυων αλόγων. Ξέρουμε πως, όταν συσπειρωνόμαστε μαζικά για την προστασία των ζώων, καταφέρνουμε απίστευτα πράγματα. Κι αυτή η φορά δε θα 'ναι διαφορετική...

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Mike, Anneke, Luca, Danny και όλη η ομάδα του Avaaz

ΠΗΓΕΣ:

20.000 γουρούνια πεθαίνουν σε πρόσφατη τεράστια πυρκαγιά σε ολλανδική κτηνοτροφική μονάδα (στα Αγγλικά) – Dutch News
http://www.dutchnews.nl/news/archives/2017/07/20000-pigs-die-in-latest-massive-dutch-factory-farm-fi...

20.000 γουρούνια πεθαίνουν από καταστροφική πυρκαγιά σε ολλανδική φάρμα (στα Αγγλικά) – AgriLand
http://www.agriland.ie/farming-news/video-20000-pigs-die-in-devastating-dutch-farm-fire/





Το Avaaz είναι ένα κίνημα 42.000.000 πολιτών από όλο τον κόσμο
, το οποίο αγωνίζεται έτσι ώστε οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου, όχι μόνο να ακούγονται (η λέξη «avaaz» σημαίνει «φωνή» ή «τραγούδι» σε πολλές γλώσσες), αλλά και να διαμορφώνουν διεθνείς πολιτικές αποφάσεις. Τα μέλη του Avaaz βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η ομάδα μας είναι εξαπλωμένη σε 6 ηπείρους και μιλά 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ ή ακολούθησέ μας στο Facebook και το Twitter.


 

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το email. Απλά γράψε μας μέσω του συνδέσμου www.avaaz.org/el/contact.

No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2016.0.7227 / Virus Database: 4779/14802 - Release Date: 08/10/17

Σχόλια