Βίντεο: Σαδιστής κτηνοτρόφος


Από: Mike Baillie - Avaaz
Date: 24/8/2017 12:47:06 μμ
Θέμα: Βίντεο: Σαδιστής κτηνοτρόφος

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Σχεδόν 1 εκατ. από εμάς έχουμε ήδη υπογράψει για να μπει λουκέτο στις φάρμες του σαδιστή χοιροτρόφου, αλλά πρέπει να εντείνουμε την πίεση.

Αυτός ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να βάλει τέλος στα βασανιστήρια: Ολλανδός γενικός επιθεωρητής. Όμως μέχρι στιγμής κρύβεται. Φτιάξαμε λοιπόν ένα δυνατό βίντεο για να ρίξουμε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάτα για να δεις το βίντεο και κοινοποίησέ το. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την υπόθεση γνωστή για να βάλουμε τέλος στο μαρτύριο αυτών των ζώων.



Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Mike, Anneke, Julie, Rene, Danny και όλη η ομάδα του Avaaz



Το Avaaz είναι το μεγαλύτερο κίνημα πολιτών με 44 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
. Κινητοποιούμαστε για να φέρνουμε τις απόψεις και τις αξίες των λαών στο επίκεντρο των παγκόσμιων πολιτικών αποφάσεων. Η λέξη «Avaaz» σημαίνει «φωνή» ή «τραγούδι» σε πολλές γλώσσες. Τα μέλη του Avaaz βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και χρησιμοποιεί 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες νίκες του κινήματός μας ή βρες μας στο Facebook και το Twitter.



Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το άρθρο. Απλά γράψε μας μέσω του συνδέσμου www.avaaz.org/el/contact.

Σχόλια