«Η Αριστεία αποτελεί διαχρονικά: αξία, κίνητρο, πρότυπο και θεσμό»

null

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου

Original ...Εμμανουήλ Χρύσης Icon, Mail, Address, Envelope, ...Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Telephone, Call, Symbol ...2241360608, 509 Faxsimile.jpg ...2241360571

Email, Mail, E-Mail, At, ...h.kokkinos@pnai.gov.gr

                                                                                              

      Ρόδος, 25/8/2017

Δελτίο Τύπου

«Η Αριστεία αποτελεί διαχρονικά: αξία, κίνητρο, πρότυπο και θεσμό. Η Πολιτεία να στηρίξει την παιδεία που είναι μέγιστο κοινωνικό αγαθό»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στη βράβευση των αριστούχων και διακριθέντων μαθητών και στην τελετή λήξης της 52ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας & Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στην τελετή λήξης της 52ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας & Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής στις 23.8.2017 το βράδυ. Ο κ. Χ. Κόκκινος περιόδευσε στα περίπτερα των εκθετών συνομιλώντας μαζί τους και αντάλλαξε απόψεις με τους επισκέπτες. Η έκθεση που διήρκεσε από τις 11 - 23.8.2017 συγκέντρωσε το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών και κάθε χρόνο γίνεται προσπάθεια αναβάθμισής της. Συνεχάρη τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τα στελέχη της Δημοτικής Ενότητας Κρεμαστής που εργάστηκαν αδιάκοπα και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της 52ης Έκθεσης Κρεμαστής. Επισήμανε ότι οι προοπτικές υπάρχουν και με οργάνωση και σωστή στόχευση υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης της Πανελλήνιας Έκθεσης Κρεμαστής που αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

  • Συμμετέχοντας στη διαδικασία βράβευσης των αριστούχων και διακριθέντων μαθητών ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του τους συνεχάρη, αναφέρθηκε στη συνεργασία γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών που αποτελεί βασική προϋπόθεση για επιτυχία της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τέλος επισήμανε ότι η Πολιτεία έχει χρέος να στηρίξει την παιδεία του λαού μας, που αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Τόνισε ότι η επένδυση στη γνώση είναι απάντηση στην κρίση. Τέλος αναφέρθηκε στο κίνητρο που δίνουν οι βραβεύσεις στους αριστούχους μαθητές που αποτελούν πρότυπο για το σύνολο της κοινωνίας μας. Είπε χαρακτηριστικά «Η Αριστεία αποτελεί διαχρονικά: αξία, κίνητρο, πρότυπο και θεσμό. Η Πολιτεία να στηρίξει την παιδεία που είναι μέγιστο κοινωνικό αγαθό».

-------------------- Τέλος Δελτίου Τύπου --------------------------------


--
photo

 

Εμμανουήλ Χρύσης
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού A' βαθμού
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δ  Διοικητήριο, Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος,
Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος
Τ  (+30) 2241360608 F (+30) 2241360571 
E  e.chrysis@rho.pnai.gov.gr 
http://www.pnai.gov.gr 

Skype. manos888
 

Σχόλια