Επιτυχημένη η παρουσία του Τμήματος Παλλαϊκής Άμυνας - Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης (Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α.) της Π.Ν.Αι. στη διακλαδική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017» και στην άσκηση για τα Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. «ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

null

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου

Original ...Εμμανουήλ Χρύσης Icon, Mail, Address, Envelope, ...Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Telephone, Call, Symbol ...2241360608, 509 Faxsimile.jpg ...2241360571

Email, Mail, E-Mail, At, ...h.kokkinos@pnai.gov.gr

                                                                                              

      Ρόδος, 5/10/2017

Δελτίο Τύπου

Επιτυχημένη η παρουσία του Τμήματος Παλλαϊκής Άμυνας - Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης (Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α.) της Π.Ν.Αι. στη διακλαδική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017» και στην άσκηση για τα Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. «ΠΟΛΙΤΕΙΑ»      

Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ενημερώνει ότι ήταν απόλυτα επιτυχημένη η συμμετοχή του Τμήματος Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. της Π.Ν.Αι. στις ασκήσεις «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» και «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017».

Συγκεκριμένα:

  • Στις 3 - 4/10/2017 τα στελέχη του Τμήματος Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. της Π.Ν.Αι. συμμετείχαν στην άσκηση «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» στην οποία έλαβαν μέρος τα τμήματα Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. των κρατικών υπηρεσιών της χώρας.

  • Στις 29/9/2017 - 6/10/2017 το Τμήμα Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. της Δωδεκανήσου σε αγαστή συνεργασία με την 95 Α.Δ.Τ.Ε. συμμετείχε στην άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017». Η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ είναι Εθνική Διακλαδική Άσκηση μεγάλης κλίμακας και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ. Στην άσκηση εκτός των Ενόπλων Δυνάμεων συμμετέχει και ο Πολιτικός Τομέας με τις Υπηρεσίες ΠΣΕΑ των Υπουργείων , των  Αποκεντρωμένων Διοικήσεων , των Περιφερειών και των Περιφερειακών Ενοτήτων. Επίσης συμμετείχαν η ΕΛ.ΑΣ., το Πυροσβεστικό και το Λιμενικό Σώμα και οι εποπτευόμενοι από τα Υπουργεία Οργανισμοί και Επιχειρήσεις, η Υ.Π.Α., ο Ο.Τ.Ε., η Δ.Ε.Η. , τα ΕΛ.ΤΑ., το Ι.Κ.Α., η Τράπεζα Ελλάδος, η Εφορεία Αρχαιοτήτων, οι Οργανισμοί Λιμένων κ.ά..

Στα πλαίσια της άσκησης ο  Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης  κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συνοδευόμενος από τους υπαλλήλους του γραφείου Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. Δωδεκανήσου επισκέφτηκε στις 3 και 4 Οκτωβρίου το Στρατηγείο της 95 Α.Δ.Τ.Ε.,  όπου  του έγινε η σχετική ενημέρωση από τον Διοικητή και τους Επιτελείς της 95 Α.Δ.Τ.Ε. και υπήρξε συνάντηση εργασίας.

  • Η επιτυχημένη παρουσία του Τμήματος Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. της Π.Ν.Αι. και η μαχητικότητα που έδειξαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στις παραπάνω ασκήσεις, δείχνουν την ετοιμότητα που τους διακρίνει και με τη δράση τους διασφαλίζουν την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια οι έφεδροι και οι εθνοφύλακες που έδωσαν -για μια ακόμα φορά- εντυπωσιακό παρόν με εξέχουσα μορφή το Ρόδιο 92χρονο εθνοφύλακα Ζήσιμο Μπράτη.

Χαράλαμπος Κόκκινος Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

------------ Τέλος Δελτίου Τύπου ------------


--
photo

 

Εμμανουήλ Χρύσης
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού A' βαθμού
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δ  Διοικητήριο, Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος,
Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος
Τ  (+30) 2241360608 F (+30) 2241360571 
E  e.chrysis@rho.pnai.gov.gr 
http://www.pnai.gov.gr 

Skype. manos888
 

Σχόλια