Συνάντηση του Xωρ. Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με τον πρώην υπουργό και βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

null

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Χαράλαμπου Κόκκινου

Original ...Εμμανουήλ Χρύσης Icon, Mail, Address, Envelope, ...Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Telephone, Call, Symbol ...2241360608, 509 Faxsimile.jpg ...2241360571

Email, Mail, E-Mail, At, ...h.kokkinos@pnai.gov.gr http://www.pnai.gov.gr

                                                                                              

      Ρόδος, 1/2/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1)

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με τον πρώην υπουργό και βουλευτή Β' Αθηνών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Συνάντηση εργασίας με τον πρώην υπουργό και βουλευτή Β' Αθηνών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κατά την παρουσία του στη Ρόδο και την περιοδεία του στο Δήμο Ρόδου και στα γραφεία τής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε τον κ. Βαρβιτσιώτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τής Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου (ελλείψεις στην υγεία και στην κοινωνική μέριμνα, αύξηση συντελεστών Φ.Π.Α., συγκοινωνιακό κ.λπ.), τα προβλήματα και τις ανάγκες τής Π.Ν.Αι. (υποστελέχωση, επιπλέον χρηματοδότηση κ.τ.λ.) και ζήτησε στήριξη του κόμματος τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα δίκαια αιτήματα των νησιωτών μας και ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο που θα εντάσσονται νησιωτικές πολιτικές και θα υπάρξουν προτάσεις που άρουν τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή μας.


--
photo

 

Εμμανουήλ Χρύσης
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού A' βαθμού
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δ  Διοικητήριο, Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος,
Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος
Τ  (+30) 2241360608 F (+30) 2241360571 
E  e.chrysis@rho.pnai.gov.gr 
http://www.pnai.gov.gr 

Skype. manos888
 
Σημείωση: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ: Αυτό το μήνυμα περιέχει πληροφορίες αποκλειστικά για τον παραλήπτη. Σε περίπτωση που περιέλθει σε σας από λάθος χωρίς να είσθε ο σκοπούμενος παραλήπτης, παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημά σας και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη, αντίκειται στο νόμο. Το περιεχόμενο του μηνύματος αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις του συντάκτη του. Εκτός και αν γίνεται ρητή περί του αντιθέτου μνεία στο μήνυμα, οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν επίσημες θέσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το διαδίκτυο δεν είναι πάντα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς του παρόντος μηνύματος. Στον παραλήπτη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος. Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. Disclaimer: This e-mail is confidential. If you are not the intended recipient, you should not copy it, re-transmit it, use it or disclose its contents, but should return it to the sender immediately and delete the copy from your system. The Prefecture of South Aegean is not responsible for, nor endorses, any opinion, recommendation, conclusion, solicitation, offer or agreement or any information contained in this communication. The Prefecture of South Aegean cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network. If you suspect that the message may have been intercepted please delete it.

Σχόλια