Προκήρυξη 9ου Τουρνουά ΑΙΟΛΟΣ 2018 7x7

No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2016.0.7227 / Virus Database: 4793/15516 - Release Date: 03/27/18

null



Θέμα: Προκήρυξη 9ου Τουρνουά ΑΙΟΛΟΣ 2018 7x7
Ημερομηνία: Mon, 26 Mar 2018 16:04:05 +0300
Από: ELETAEN




 

9ο Τουρνουά Mini Ποδοσφαίρου ΑΙΟΛΟΣ 2018

Η ΕΛΕΤΑΕΝ προκηρύσσει το 9ο τουρνουά mini ποδοσφαίρου ΑΙΟΛΟΣ 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στo πλαίσιo του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου 15 Ιουνίου 2018.

Σκοπός του τουρνουά είναι:

ü  η ψυχαγωγία και ο αθλητισμός,

ü  η προώθηση του Ευ Αγωνίζεσθαι,

ü  η σύσφιξη των φιλικών δεσμών μεταξύ των στελεχών και εργαζομένων του ενεργειακού κλάδου, χωρίς φανατισμό και υπερβολικό ανταγωνισμό.

Το φετινό τουρνουά θα είναι 7x7 και θα πραγματοποιηθεί στο Arena Soccer Club (επισυνάπτονται φωτογραφίες των εγκαταστάσεων), στην ακόλουθη διεύθυνση:

Arena Soccer Club

Μελίσσιων & Κωστή Παλαμά, 15126, Μαρούσι

τηλ. 210 8055543 και 6936 101110

http://www.arenasoccerclub.gr/pages/contact

Επισυνάπτεται ο Κανονισμός και η Δήλωση Συμμετοχής.

Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα ορίζεται σε 600€ (πλέον ΦΠΑ 24%).

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι η 4η Απριλίου 2018 (Μεγάλη Τετάρτη), την οποία παρακαλούμε να τηρήσετε ώστε να ξεκινήσει εγκαίρως το αγωνιστικό πρόγραμμα. Για να θεωρείται έγκυρη η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει, εντός της άνω προθεσμίας, να έχει αποσταλεί πλήρως συμπληρωμένη με e-mail στο info@eletaen.gr και να συνοδεύεται από το παραστατικό κατάθεσης του τέλους συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι στο φετινό τουρνουά επιτρέπεται η σύμπραξη φορέων για να μπορεί να καλυφθεί η περίπτωση στην οποία δεν συμπληρώνεται ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων της ομάδας.

Τέλος, η διοργάνωση του τουρνουά προσφέρει ευκαιρίες για χορηγίες με σκοπό την ενίσχυση της ΕΛΕΤΑΕΝ και τη βέλτιστη οργάνωση του εορτασμού.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση.

 

 

 

 

 

Η παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση δεν δέχεται εισερχόμενα μηνύματα (no-reply)

Για να επικοινωνήσετε  με την ΕΛΕΤΑΕΝ χρησιμοποιήστε το info@eletaen.gr

 

P Think green.

Πριν εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα ή οποιοδήποτε από τα παραρτήματα του παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι είναι απολύτως απαραίτητο. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη του καθενός μας. Έχουμε το δικαίωμα να το απολαμβάνουμε, αλλά και την υποχρέωση να το διατηρούμε.

Before printing this mail or any of its attachments, please be sure it is absolutely necessary. Protection of the environment is everyone's responsibility. We have the right to enjoy it but also the obligation to preserve it.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος και των τυχόν παραρτημάτων του έχει απλώς ενημερωτικό χαρακτήρα χωρίς να αποτελεί σε καμία περίπτωση προσφορά, αποδοχή ή γνώμη δεσμευτική για την ΕΛΕΤΑΕΝ εκτός και αν το αντίθετο προβλέπεται ρητά σε ξεχωριστό έγγραφο που χορηγήθηκε από αρμοδίως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Αυτό το μήνυμα απευθύνεται αποκλειστικά στον προοριζόμενο παραλήπτη και μπορεί να περιέχει προσωπικές και εμπιστευτικές πληροφορίες. Η ΕΛΕΤΑΕΝ δεν θα αναλαμβάνει καμία ευθύνη ούτε θα εκτελεί εντολές που λαμβάνονται ή/και στέλνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.       

DISCLAIMER: The content of the present communication, and its annexes, is for informational purposes only and does not in any case constitute a binding offer, acceptance or opinion for the HWEA unless so set forth in separate document subscribed by a representative of the association with sufficient faculties to do so. This message may contain private and confidential information and is directed exclusively to its addressee. HWEA will not assume any obligation, nor execute

 

 

Σχόλια