«Το μήνυμα τής Ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα...»

null

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου


Original ...Εμμανουήλ Χρύσης Icon, Mail, Address, Envelope, ...Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Telephone, Call, Symbol ...2241360608, Faxsimile.jpg ...2241360571

Email, Mail, E-Mail, At, ...h.kokkinos@pnai.gov.gr

                                                                                              

      Ρόδος, 13/3/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Το μήνυμα τής Ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα εκπέμπει διαχρονικά εθνική υπερηφάνεια και καλούμαστε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα τού σήμερα και αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία και την ιστορική αλήθεια»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος στις επετειακές εκδηλώσεις για την 70ή Επέτειο Ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου που διοργάνωσε με επιτυχία η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς, (10 - 11.3.2018)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, συμμετείχε στις επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς στις 10 και 11.3.2018 στην Αθήνα και στον Πειραιά για την «70ή Επέτειο τής Ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου».

Συγκεκριμένα:

  • Παρέστη και μίλησε στις 10.3.2018 το απόγευμα στις επετειακές, εορταστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Οργανισμό Λιμένα Πειραιά (Ο.Λ.Π.),

  • στις 11.3.2018 παρέστη το πρωί στη δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών μαζί με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, της Αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών αρχών και στη συνέχεια στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου κατέθεσε στεφάνι εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου. Στη συνέχεια παρέστη στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), όπου παρουσιάστηκε το έργο τού καθηγητή Παραδοσιακής Μουσικής τού Μουσικού Σχολείου Ρόδου κ. Ηλία Αναστασιάδη με θέμα την Ενσωμάτωση τής Δωδεκανήσου.

Σε δηλώσεις του σε Μ.Μ.Ε. και στην ομιλία του στον Ο.Λ.Π., ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στο διαχρονικό μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας που εκπέμπει η επέτειος ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου με τον εθνικό κορμό, στην πίστη των Δωδεκανησίων στα εθνικά ιδανικά και τόνισε τους αγώνες του λαού μας για Ελευθερία και Δημοκρατία, επισημαίνοντας την ανάγκη για εθνική ενότητα και διαρκή επαγρύπνηση για τη διαφύλαξη της εθνικής μας ανεξαρτησίας. «Οφείλουμε όλοι μας ενωμένοι να προασπίζουμε την Ελευθερία της Δωδεκανήσου και της Ελλάδας και να να αγωνιστούμε για την εθνική μας ανάταση. Ιδιαίτερα στις κρίσιμες ημέρες που διανύουμε, καλούμαστε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε τις απαράδεκτες και διαρκώς εντεινόμενες προκλήσεις τής Τουρκίας, να μην επιτρέψουμε το σφετερισμό τού ονόματος τής Μακεδονίας από το κράτος των Σκοπίων και να σταθούμε δίπλα στον ελληνισμό τής Βορείου Ηπείρου που δοκιμάζεται από αυθαίρετες ενέργειες τού αλβανικού κράτους.»



--
photo

 

Εμμανουήλ Χρύσης
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού A' βαθμού
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δ  Διοικητήριο, Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος,
Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος
Τ  (+30) 2241360608 F (+30) 2241360571 
E  e.chrysis@rho.pnai.gov.gr 
http://www.pnai.gov.gr 

Skype. manos888
 

Σχόλια