ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΑΣ-ΟΤΑ ΡΟΔΟΥ

null
Θέμα: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΑΣ-ΟΤΑ ΡΟΔΟΥ
Ημερομηνία: Wed, 21 Mar 2018 07:44:55 +0200
Από: Βασίλης Μωραΐτης (Vassilis Moraitis)


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΑΣ-ΟΤΑ ΡΟΔΟΥ

Συναδέλφισσα / Συνάδελφε,

Είναι ευχάριστο, στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, ότι υπήρξε απάντηση της ΔΑΣ-ΟΤΑ Ρόδου στη διακήρυξη μας, όμως είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε τις αερολογίες της. Γιατί μόνο αερολογίες μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα γράφει για την παράταξή μας, την «ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ». Πιο συγκεκριμένα:

  • Ισχυρίζονται ότι θα μετατρέψουμε σε το σύλλογο σε σύλλογο «γραφειοκρατικής διαχείρισης προβλημάτων» όταν οι ίδιοι έχουν ανάγει τη γραφειοκρατία σε ύψιστη λειτουργία του συλλόγου καταγγέλλοντας στις γενικές συνελεύσεις την καθυστέρηση των πρακτικών, των απολογισμών και όλων γενικά των γραφειοκρατικών διαδικασιών!

  • Τολμάμε να καυτηριάσουμε το θέμα των υπαλλήλων δύο ταχυτήτων, αυτών που πάνε με 1000 κι αυτών που πάνε στο ρελαντί (κάτι που καμία παράταξη δεν έχει κάνει ως τώρα) και αντί να παραδεχτούν το πρόβλημα και να ανοίξουμε τη συζήτηση αυτή, καταγγέλλουν ότι σαν «μετρ» εφαρμόζουμε τις απαιτήσεις της Δημοτικής Αρχής!

  • Συζητάμε για την εφαρμογή συστημάτων ποιότητας στην εργασία μας, γιατί τέτοια είναι το Κοινό Πλαίσιο Αξιολόγησης και η Διοίκηση Μέσω Στόχων και μας καταγγέλλουν ότι στηρίζουμε την αξιολόγηση και τις απολύσεις!

  • Ανοίγουμε τη συζήτηση για εναλλακτικές μορφές κινητοποιήσεων, αφού οι απεργίες και με ευθύνη της ΔΑΣ-ΟΤΑ έχουν απαξιωθεί και μας καταγγέλλουν ότι (άκου τι σκέφτηκαν) φέρνουμε τις εναλλακτικές μορφές σε αντιπαράθεση με τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ αποδεικνύεται τελικά μετρ στη διαστρέβλωση των θέσεων της παράταξής μας. Δεν πειράζει, εκλογές έχουμε σήμερα, θα πάρουν την απάντησή τους.

Συναδέλφισσα / Συνάδελφε,

Πάρε την ταυτότητά σου και έλα να στηρίξεις «ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» στις σημερινές εκλογές. Γιατί οι παρούσες καταστάσεις που βιώνουμε αντιμετωπίζονται με υπεύθυνες θέσεις και πράξεις κι όχι με ανυπόστατες καταγγελίες και διαστρεβλώσεις.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ



Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2016.0.7227 / Virus Database: 4793/15504 - Release Date: 03/21/18

Σχόλια