Ο Xωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου στην Έκθεση Ιστορικών Χαρτών τής 95 Α.Δ.Τ.Ε.

null


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Χαράλαμπου Κόκκινου

Original ...Εμμανουήλ Χρύσης Icon, Mail, Address, Envelope, ...Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Telephone, Call, Symbol ...2241360608, 509 Faxsimile.jpg ...2241360571

Email, Mail, E-Mail, At, ...h.kokkinos@pnai.gov.gr http://www.pnai.gov.gr

                                                                                              

      Ρόδος, 6/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος στην Έκθεση Ιστορικών Χαρτών τής 95 Α.Δ.Τ.Ε., στην εκδήλωση των Lions τής Ρόδου για τους αριστεύσαντες μαθητές Δωδεκανήσου και στην εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Ο Άγιος Εφραίμ»

Κοντά  στους αιμοδότες της Ρόδου και στο σύλλογό τους («Άγιος Εφραίμ»), στην εκδήλωσή τους που πραγματοποίησαν στις 3.3.2018 με θέμα «Εθελοντισμός και υγεία» παρέστη και μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Στην τοποθέτησή του εξήρε το σημαντικό εθελοντικό έργο που καθημερινά προσφέρουν στην κοινωνία μας και στο γεγονός ότι αποτελούν θετικά πρότυπα και παράδειγμα προς μίμηση για τον τόπο μας.

  • Στις 4.3.2018 παραβρέθηκε στην εκδήλωση των Lions Ρόδου και στη βράβευση των αριστευσάντων μαθητών τής Δωδεκανήσου. Στην τοποθέτησή του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και ζήτησε από την Πολιτεία να επενδύσει στην Παιδεία, γιατί αυτό αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

  • Τέλος χθες 5.3.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση τής 95 Α.Δ.Τ.Ε., επισκέφθηκε το Ιστορικό Κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ρόδου όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την Έκθεση Ιστορικών Χαρτών που από τις 2 - 7.3.2018 έχουν τη δυνατότητα οι πολίτες τής Ρόδου να την επισκεφθούν.

--
photo

 

Εμμανουήλ Χρύσης
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού A' βαθμού
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δ  Διοικητήριο, Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος,
Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος
Τ  (+30) 2241360608 F (+30) 2241360571 
E  e.chrysis@rho.pnai.gov.gr 
http://www.pnai.gov.gr 

Skype. manos888
 
Σημείωση: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ: Αυτό το μήνυμα περιέχει πληροφορίες αποκλειστικά για τον παραλήπτη. Σε περίπτωση που περιέλθει σε σας από λάθος χωρίς να είσθε ο σκοπούμενος παραλήπτης, παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημά σας και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη, αντίκειται στο νόμο. Το περιεχόμενο του μηνύματος αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις του συντάκτη του. Εκτός και αν γίνεται ρητή περί του αντιθέτου μνεία στο μήνυμα, οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν επίσημες θέσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το διαδίκτυο δεν είναι πάντα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς του παρόντος μηνύματος. Στον παραλήπτη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος. Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. Disclaimer: This e-mail is confidential. If you are not the intended recipient, you should not copy it, re-transmit it, use it or disclose its contents, but should return it to the sender immediately and delete the copy from your system. The Prefecture of South Aegean is not responsible for, nor endorses, any opinion, recommendation, conclusion, solicitation, offer or agreement or any information contained in this communication. The Prefecture of South Aegean cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network. If you suspect that the message may have been intercepted please delete it.

Σχόλια