Παρουσία και ομιλίες του Xωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου σε εκδηλώσεις για τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και στην παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου

null

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

                                                                                             

      Ρόδος, 16/4/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (2)

Παρουσία και ομιλίες του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου σε εκδηλώσεις για τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και στην παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου

Στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες της περιοχής, και ανταποκρινόμενος σε αντίστοιχες προσκλήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στο χρονικό διάστημα 13 - 15.4.2018 παρέστη:

  • στην εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (στο ΕΒΕΔ Δωδεκανήσου) με θέμα: «Αποτελεσματικότητα των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»,

  • στην παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, της Μεικτής Ευρώπης και της Μεικτής Κόσμου κ. Θωμά Μαύρο και στον ποδοσφαιρικό αγώνα βετεράνων ΑΕΚ - Ρόδου/ Διαγόρα στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γ. Τανίδη,

  • στην 5η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, με θέμα «Ιδού η Ρόδος, ιδού και η ποιότητα»,

  • περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μάσσαρι και Μεσαναγρού της Ρόδου και παρέστη και μίλησε στη 12η Γιορτή Πορτοκαλιού και το βράδυ της 15.4.2018 συμμετείχε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου (θα υπάρξει σχετικό δελτίο τύπου γι' αυτό).

    • Στο χαιρετισμό του στη 12η Γιορτή Πορτοκαλιού συνεχάρη τους διοργανωτές και επισήμανε «τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες που υπάρχουν στον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, που οφείλουμε οργανωμένα να τις αναδείξουμε και αξιοποιήσουμε».


--
photo

 

Εμμανουήλ Χρύσης
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού A' βαθμού
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δ  Διοικητήριο, Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος,
Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος
Τ  (+30) 2241360608 F (+30) 2241360571 
E  e.chrysis@rho.pnai.gov.gr 
http://www.pnai.gov.gr 

Skype. manos888
 

Σημείωση: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ: Αυτό το μήνυμα περιέχει πληροφορίες αποκλειστικά για τον παραλήπτη. Σε περίπτωση που περιέλθει σε σας από λάθος χωρίς να είσθε ο σκοπούμενος παραλήπτης, παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημά σας και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη, αντίκειται στο νόμο. Το περιεχόμενο του μηνύματος αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις του συντάκτη του. Εκτός και αν γίνεται ρητή περί του αντιθέτου μνεία στο μήνυμα, οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν επίσημες θέσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το διαδίκτυο δεν είναι πάντα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς του παρόντος μηνύματος. Στον παραλήπτη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος. Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.

Disclaimer: This e-mail is confidential. If you are not the intended recipient, you should not copy it, re-transmit it, use it or disclose its contents, but should return it to the sender immediately and delete the copy from your system. The Prefecture of South Aegean is not responsible for, nor endorses, any opinion, recommendation, conclusion, solicitation, offer or agreement or any information contained in this communication. The Prefecture of South Aegean cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network. If you suspect that the message may have been intercepted please delete it.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
Σύμφωνα με το άρθρο 14 ν. 2672/1998 (ΦΕΚ 290/Α), τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να είναι έγκυρα θα πρέπει να περιέχουν απαραίτητα: Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία (για νομικό πρόσωπο), ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου ή τηλεομοιοτυπίας, ιδιότητα του χειριστή. 
Αν τα μηνύματα προέρχονται από Υπηρεσία ή δημόσιο φορέα να περιέχουν επιπλέον θέμα, ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου. 
Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τεκμαίρεται ότι έχει περιέλθει κανονικά στο λήπτη αν υπάρξει ηλεκτρονική επιβεβαίωση. 

Δρω γιατί αντιδρώ: Δεν τυπώνω αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γιατί προστατεύω το περιβάλλον.
Acting by reacting: By not printing this e-mail I help protect the environment.

P Please consider the environment before printing this e-mail!

Σχόλια