Ψήνονται ζωντανά

null

Θέμα: Ψήνονται ζωντανά
Ημερομηνία: Mon, 14 May 2018 01:39:45 -0400
Από: Mike Baillie - Avaaz




Avaaz.org - The World in Action
Ψήνεται ζωντανό… στην κυριολεξία.

Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε κρυφά -- χιλιάδες στοιβαγμένα σ' ένα άθλιο πλοίο σιγοβράζουν μέχρι θανάτου μες στην καυτή ζέστη. Εκατομμύρια ζώα μεταφέρονται έτσι κάθε χρόνο! Τώρα όμως κυβερνήσεις ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια διεθνή συνάντηση για τα δικαιώματα των ζώων. Βοήθησε να δημιουργήσουμε μια τεράστια δημόσια κατακραυγή για να απαγορευτούν αυτά τα πλωτά κολαστήρια!
sign now

Ψήνεται ζωντανό… στην κυριολεξία.

Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε κρυφά -- χιλιάδες στοιβαγμένα σ' ένα άθλιο πλοίο σιγοβράζουν μέχρι θανάτου μες στην καυτή ζέστη. Εκατομμύρια ζώα μεταφέρονται έτσι κάθε χρόνο! Τώρα όμως κυβερνήσεις ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια διεθνή συνάντηση για τα δικαιώματα των ζώων. Βοήθησε να δημιουργήσουμε μια τεράστια δημόσια κατακραυγή για να απαγορευτούν αυτά τα πλωτά κολαστήρια!
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Ακτιβιστής βιντεοσκόπησε κρυφά χιλιάδες πρόβατα στοιβαγμένα σ' ένα άθλιο πλοίο να ψήνονται ζωντανά στην καυτή ζέστη.

Αυτή είναι η μοίρα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ζώων που μεταφέρονται κάθε χρόνο με αυτά τα γιγάντια πλωτά κολαστήρια! Τώρα όμως έχουμε μια σπάνια ευκαιρία να τα σώσουμε!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων συνεδριάζει σε λίγες βδομάδες και, μετά απ' αυτά τα φρικιαστικά πλάνα, μεγάλες εξαγωγικές χώρες σκέφτονται να απαγορέψουν την ακτοπλοϊκή μεταφορά ζωντανών ζώων που προορίζονται για σφαγή!

Στη Νέα Ζηλανδία ήδη απαγορεύτηκε μετά από δημόσια κατακραυγή. Τώρα αν αρκετοί από εμάς απευθύνουμε μια τεράστια παγκόσμια έκκληση, μπορούμε να γλυτώσουμε εκατομμύρια ζώα απ' αυτό το φρικτό τέλος. Υπόγραψε και διάδωσέ το παντού!

Υπόγραψε εδώ: Απαγορέψτε τα πλοία της φρίκης!

Αυτή τη στιγμή χώρες όπως η Αυστραλία, η Βραζιλία και το Ηνωμένο Βασίλειο επανεξετάζουν την εμπορική νομοθεσία τους. Αν κάνουμε αυτή την εκστρατεία τεράστια, στείλουμε παντού τα πλάνα της φρίκης και τρέξουμε δημοσκοπήσεις, για να δείξουμε τη μαζική δημόσια απαίτηση για συμπόνια και σεβασμό στα ζώα, θα κλιμακώσουμε την πίεση πριν απ' τη διεθνή συνάντηση, και θα νικήσουμε.

Το εξαγωγικό εμπόριο ζωντανών ζώων είναι φρικτό. Αγελάδες, πρόβατα και άλλα ζώα στοιβάζονται σε πλοία, το ένα πάνω στο άλλο, με περιορισμένη πρόσβαση σε τροφή και νερό. Το χειρότερο όμως είναι η ζέστη -- οι θερμοκρασίες είναι τόσο ακραίες που, σύμφωνα με κτηνιάτρους, πολλά ζώα ψήνονται κυριολεκτικά μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια τα νεκρά ζώα πετιούνται στη θάλασσα, για να μην υπάρχουν αποδείξεις!

Πρόσθεσε τη φωνή σου
-- ας δείξουμε ότι οι πολίτες του κόσμου είμαστε ενωμένοι ενάντια σε αυτά τα φρικτά βασανιστήρια.

Υπόγραψε εδώ: Απαγορέψτε τα πλοία της φρίκης!

Το κίνημά μας έχει στηρίξει μυστικές έρευνες κι έχει ξεσκεπάσει φρικαλεότητες ενάντια των ζώων. Τώρα ας ενώσουμε και πάλι τις φωνές μας για να απαγορευτούν οι εξαγωγές ζωντανών ζώων.

Σοκαρισμένοι αλλά αποφασισμένοι,
Mike, Bert, Rewan, Nick, Jenny, Alice, Ricken και ολόκληρη η ομάδα του Avaaz

Περισσότερες πληροφορίες:

Τι σκότωσε 2.400 πρόβατα εν πλω προς τη Μέση Ανατολή: Έρευνα από τις αρχές της Αυστραλίας -- CNN Greece
http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/124616/ti-skotose-2-400-provata-en-plo-pros-ti-mesi-anatoli-ereyna-apo-tis-arxes-tis-aystralias

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει πρόβατα να βράζουν ζωντανά πάνω σε ένα πλοίο εξαγωγών -- Fanpage
http://fanpage.gr/viral/pets/sokaristiko-vinteo-dichni-provata-na-vrazoun-zontana-pano-se-ena-plio-exagogon/

Εξετάζεται το ενδεχόμενο απαγόρευσης των εξαγωγών ζωντανών ζώων (στα Αγγλικά) -- BBC
http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-42916291

Η επανεξέταση των εξαγωγών ζωντανών ζώων θα είναι «σύντομη και αιχμηρή» (στα Αγγλικά) -- The West Australian
https://thewest.com.au/business/agriculture/live-export-review-will-be-short-and-sharp-ng-b88807979z

Σοκαρισμένη η Αυστραλία από τον θάνατο 2.400 προβάτων σε πλοίο εξαγωγών (στα Αγγλικά) -- BBC
http://www.bbc.co.uk/news/world-australia-43663969

Εξαγωγές ζωντανών ζώων: Μαζικοί θάνατοι παραμένουν ατιμώρητοι, καθώς αποκαλύπτονται κενά στο σύστημα (στα Αγγλικά) -- The Guardian
https://www.theguardian.com/world/2018/apr/10/live-exports-mass-deaths-going-unpunished-as-holes-in-system-revealed



Το Avaaz είναι το μεγαλύτερο κίνημα πολιτών με 46 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
. Κινητοποιούμαστε για να φέρνουμε τις απόψεις και τις αξίες των λαών στο επίκεντρο των παγκόσμιων πολιτικών αποφάσεων. Η λέξη «Avaaz» σημαίνει «φωνή» ή «τραγούδι» σε πολλές γλώσσες. Τα μέλη του Avaaz βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και χρησιμοποιεί 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες νίκες του κινήματός μας ή βρες μας στο Facebook και το Twitter.



Για να βεβαιωθείς ότι οι ειδοποιήσεις του Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου, πάτα εδώ, ενώ αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις πάτα εδώ για να διαγραφείς από μέλος.


Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το email. Απλά γράψε μας μέσω του συνδέσμου www.avaaz.org/el/contact.

No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2016.0.8048 / Virus Database: 4793/15655 - Release Date: 05/14/18

Σχόλια