Ευχαριστήρια επιστολή - Πρόταση για αεροπορική σύνδεση της ELLINAIR και με τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου

null



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου


                                                                                              

      Ρόδος, 24/5/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου προς την Ellinair και πρόταση για επέκταση των αεροπορικών συνδέσεων και με άλλα νησιά της Δωδεκανήσου

Με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρίας Ellinair και τη σύνδεση της Ρόδου με την Αθήνα για τους θερινούς μήνες, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρία και προς όλους όσους ουσιαστικά συνέβαλαν για την επίτευξη της νέας αεροπορικής σύνδεσης και συγχρόνως προτείνει στην Ellinair να εξετάσει το ενδεχόμενο αεροπορικής σύνδεσης και με άλλα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Σας παραθέτουμε την επιστολή.




    

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ




Ρόδος, 22/5/2018


Αρ. πρωτ.: Οίκ. 154

Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Ελευθερίας 1

Ταχ. Κώδικας  : 851 00, Ρόδος

Πληροφορίες: Εμμανουήλ Χρύσης

Ηλ. Δ/νση: h.kokkinos@rho.pnai.gov.gr

Τηλέφωνο       : 2241360608, 509

Tηλ/πία           : 2241360571

Προς:


Εllinair


Κεντρικά Γραφεία

9ο ΧΛΜ. Θεσσαλονίκη - Μουδανίων, Λυγαριά, Πυλαία, Τ.Κ.:.555 35

T.: 801 100 81 82, +30 2311 224 700

F.: +30 2310 486 135

E.: customer.service@ellinair.com    


ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή - Πρόταση για αεροπορική σύνδεση της ELLINAIR και με τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου


Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της αεροπορικής εταιρίας Ellinair που επέλεξε να πραγματοποιεί δρομολόγια από την Αθήνα στη Ρόδο και επιστροφή στην πρωτεύουσα της Ελλάδας τους καλοκαιρινούς μήνες. Συγχρόνως ζητώ από τη διοίκηση της εταιρίας να διερευνήσει τη δυνατότητα επέκτασης των δρομολογίων της για τη Ρόδο μετά το πέρας του καλοκαιριού και τη δυνατότητα να δρομολογήσει πτήσεις και για τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου από την Αθήνα και από τη Θεσσαλονίκη.

Οφείλω να ευχαριστήσω επίσης για την αποδεδειγμένη πρωτοβουλία τους:

  • το Δημάρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και

  • το συμπατριώτη μας πρώην Υπουργό Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη για τη δρομολόγηση πτήσεων της Ellinair στη Ρόδο από την Αθήνα και να εκφράσω τη λύπη μου που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου περιορίστηκε μόνο στην ανακοίνωση του ερχομού της Ellinair στην περιοχή μας, διότι όπως αναφέρει πρόσφατο δελτίο τύπου της, (ημερομηνία: 13/04/2018: «Γνωρίζουν ότι οι πτήσεις εσωτερικού δεν αποτέλεσαν ποτέ αντικείμενο - στόχο των επαφών των εκπροσώπων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε.»), δεν ασχολείται με δρομολόγηση πτήσεων εσωτερικού.

Τέλος εκτιμώ ότι το επιβατικό κοινό θα στηρίξει τα νέα δρομολόγια, αφού η Ρόδος και συνολικά τα Δωδεκάνησα είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους επισκέπτες και οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν ανάγκη για καλύτερες συγκοινωνίες.


                                      Με εκτίμηση,                    


Yπογραφή Χ. Κόκκινου ως Χωρ. Αντιπεριφερειάρχη μόνο με σφραγίδα Π.Ν.Αι..jpg                                         Τηλ.: 6950482660, 6974750407            


--
photo

 

Εμμανουήλ Χρύσης
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού A' βαθμού
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δ  Διοικητήριο, Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος,
Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος
Τ  (+30) 2241360608 F (+30) 2241360571 
E  e.chrysis@rho.pnai.gov.gr 
http://www.pnai.gov.gr 

Skype. manos888
 

Σημείωση: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ: Αυτό το μήνυμα περιέχει πληροφορίες αποκλειστικά για τον παραλήπτη. Σε περίπτωση που περιέλθει σε σας από λάθος χωρίς να είσθε ο σκοπούμενος παραλήπτης, παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημά σας και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη, αντίκειται στο νόμο. Το περιεχόμενο του μηνύματος αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις του συντάκτη του. Εκτός και αν γίνεται ρητή περί του αντιθέτου μνεία στο μήνυμα, οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν επίσημες θέσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το διαδίκτυο δεν είναι πάντα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς του παρόντος μηνύματος. Στον παραλήπτη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος. Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.

Εάν το μήνυμα αυτό σας στάλθηκε κατά λάθος ή αν είσαστε στη λίστα μας από λάθος ή αν επιθυμείτε να μη λαμβάνετε πλέον παρόμοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), σας παρακαλούμε απαντήστε/reply με τη λέξη «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» ("UNSUBSCRIBE") στο θέμα.

Disclaimer: This e-mail is confidential. If you are not the intended recipient, you should not copy it, re-transmit it, use it or disclose its contents, but should return it to the sender immediately and delete the copy from your system. The Prefecture of South Aegean is not responsible for, nor endorses, any opinion, recommendation, conclusion, solicitation, offer or agreement or any information contained in this communication. The Prefecture of South Aegean cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network. If you suspect that the message may have been intercepted please delete it.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
Σύμφωνα με το άρθρο 14 ν. 2672/1998 (ΦΕΚ 290/Α), τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να είναι έγκυρα θα πρέπει να περιέχουν απαραίτητα: Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία (για νομικό πρόσωπο), ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου ή τηλεομοιοτυπίας, ιδιότητα του χειριστή. 
Αν τα μηνύματα προέρχονται από Υπηρεσία ή δημόσιο φορέα να περιέχουν επιπλέον θέμα, ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου. 
Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τεκμαίρεται ότι έχει περιέλθει κανονικά στο λήπτη αν υπάρξει ηλεκτρονική επιβεβαίωση. 

Δρω γιατί αντιδρώ: Δεν τυπώνω αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γιατί προστατεύω το περιβάλλον.
Acting by reacting: By not printing this e-mail I help protect the environment.

P Please consider the environment before printing this e-mail!

Σχόλια