ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ



----------
From: Kinima Allagis Dodekanisou 
Date: Παρ, 22 Ιουν 2018, 09:40
Subject: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ


---------------------------------------------------


ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕ ΝΟΤΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Ρόδος, 22/06/2018

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  το Κίνημα Αλλαγής ψηφίζει για εκλογή Συντονιστικών Γραμματειών Τοπικών Οργανώσεων. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα στις κατά τόπους Δημοτικές Οργανώσεις και κατά τις ώρες 08:00 – 20:00.

Η εκλογή θα γίνει με μυστική και καθολική ψηφοφορία και μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, ή όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας.

Τα ήδη μέλη για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία θα πρέπει να καταβάλλουν δύο (2) Ευρώ , ενώ όσοι εγγραφούν στις 24 Ιουνίου θα πρέπει να καταβάλλουν πέντε (5) Ευρώ, για την συμμετοχή και την εγγραφή (εγγραφή: τρία (3) Ευρώ, και συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία: δύο (2) Ευρώ).

Για κάθε τοπική οργάνωση η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε ένα εκλογικό κέντρο και ειδικότερα  για τον Δήμο Ρόδου:

·        Για την Τ.Ο. Πόλεως Ρόδου οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της  ΠΕΔ Ν. Αιγαίου (πρώην ΤΕΔΚ Δωδεκανήσου)

·        Για την Τ.Ο. Δυτικής Ρόδου (πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι Ιαλυσού, Πεταλούδων, Καμείρου) – οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο ΚΕΠ Κρεμαστής

·        Για την Τ.Ο. Ανατολικής Ρόδου (πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι Αφάντου, Αρχαγγέλου, Καλλιθέας) οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν  στο ΚΕΠ Αφάντου

·        Για την Τ.Ο. Νότιας Ρόδου (πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι Νότιας Ρόδου, Ατταβύρου, Λίνδου) οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν  στο πρώην Δημαρχείο Νότιας Ρόδου στο Γεννάδι.

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος ή διαβατηρίου.

Αντίστοιχες διαδικασίες θα ακολουθηθούν και στα υπόλοιπα νησιά του Νομού μας.

Μην μείνεις θεατής, ένωσε την φωνή σου με τη δική μας.

#προχωράμε_μπροστά #κίνημα_αλλαγής

Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


Σχόλια