Στην Επιτροπή των Περιφερειών ο Χωρ. Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου - Πρόταση για ασφαλή οδήγηση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

                                                                                            

      Ρόδος, 14/12/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Επιτροπή των Περιφερειών ο Χ. Κόκκινος - Πρόταση για ασφαλή οδήγηση και ανάγκη συνεργασίας των Περιφερειών για πολιτικές που αφορούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τους οδικούς άξονες


Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετείχε σήμερα 14.12.2018 στη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. που αφορά τις Πολιτικές για την Εδαφική Συνοχή και Συνεργασία ("COTER") στις Βρυξέλλες με την ιδιότητα του μέλους της εθνικής μας αντιπροσωπείας.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στρατηγική οδικής ασφάλειας και τη συνεργασία των Περιφερειών με βάση τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις της τεχνολογίας (π.χ. καινούργιου τύπου αυτοκίνητα) και το νομικό πλαίσιο.

Η Επιτροπή στη γνωμοδότησή της προς το Ευρωκοινοβούλιο επισημαίνει την ανάγκη για χρηματοδότηση από το Ταμείο Συνοχής για συντήρηση και δημιουργία οδικών αξόνων και επέκτασή τους και στην ύπαιθρο και την ανάγκη για πολιτικές που αφορούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς και την εφαρμογή των οδηγιών για ασφαλή οδήγηση.


    	  Please consider your environmental responsibility. Before printing this e-mail message, ask yourself whether you really need a hard copy.-----------------------  Σημείωση: Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αποδεκτών όποτε το επιθυμείτε  στέλνοντας ένα e-mail με τίτλο: «ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» στο: h.kokkinos@pnai.gov.gr  Αυτό το μήνυμα σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam, εφόσον φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής.    Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για την ενόχληση.    Copyright © 2018 Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου  Ενημέρωση του Γραφείου Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Σχόλια