Επαγρύπνηση και τήρηση της εγκυκλίου της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Χαράλαμπου Κόκκινου

                                                                                            

      Ρόδος, 28/12/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επαγρύπνηση και τήρηση της εγκυκλίου της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.) για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος από τους συναρμόδιους για την Πολιτική Προστασία φορείς των νησιών μας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι εκδόθηκε η εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.) με α.π.: 9354/18.12.2018 με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων (Α.Δ.Α. ΨΩΙΣ465ΦΘΕ-ΥΚ4).

Η εγκύκλιος ενημερώνει για τις υποχρεώσεις και τις ενέργειες που οφείλουν να πραγματοποιήσουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς (δήμοι, Περιφέρειες, Α.Δ.Α. κ.λπ.) σε σχέση με την αντιπλημμυρική περίοδο 2018 - 2019.

Σε συνέχεια των αποφάσεων του Σ.Ο.Π.Π., των Σ.Τ.Ο. έρχεται η συγκεκριμένη εγκύκλιος  Γ.Γ.Π.Π. που διαβιβάστηκε άμεσα από τον κ. Χ. Κόκκινο, όπου επισημαίνεται η τήρησή της και η διαρκής ενεργοποίηση και εγρήγορση των αρμοδίων για την Πολιτική Προστασία φορέων της περιοχής μας.


  	  Please consider your environmental responsibility. Before printing this e-mail message, ask yourself whether you really need a hard copy.-----------------------  Σημείωση: Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αποδεκτών όποτε το επιθυμείτε  στέλνοντας ένα e-mail με τίτλο: «ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» στο: h.kokkinos@pnai.gov.gr  Αυτό το μήνυμα σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam, εφόσον φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής.    Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για την ενόχληση.    Copyright © 2018 Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου  Ενημέρωση του Γραφείου Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Σχόλια