ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τα στελέχη της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να διαβάσουν την Ιστορία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Χαράλαμπου Κόκκινου

                                                                                              

      Ρόδος, 31/3/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα στελέχη της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να διαβάσουν την Ιστορία και την πατριδογνωσία της χώρας μας και να σταματήσουν τις ανερμάτιστες, επιπόλαιες και επικίνδυνες για τα συμφέροντα της χώρας και του Αιγαίου μας δηλώσεις

Ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινου με αφορμή τις αλλεπάλληλες και προκλητικές για τους νησιώτες μας δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή δηλώσεις στελεχών της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν το Νότιο Αιγαίο και αμφισβητούν την ελληνικότητα και την εθνική μας κυριαρχία (δηλώσεις Τσιρώνη για Καστελόριζο, Καματερού για σχέσεις Αιγαίου - Ελλάδας - Τουρκίας κ.τ.λ.) σε συνδυασμό με τη διαρκή προκλητικότητα και επιθετικότητα και επιχείρηση γκριζοποίησης του Αρχιπελάγους μας από την Τουρκία, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι θλιβερό στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν μια Κυβέρνηση που δεν έχει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και σίγουρα θα απέλθει σε σύντομο χρονικό διάστημα, με δηλώσεις τους να δημιουργούν αφενός τεράστια εθνικά θέματα σε βάρος της χώρας μας και αφετέρου με την πολιτική ανοησία που τους διακρίνει να ενισχύουν τις φωνές των άκρων και του λαϊκισμού.

Το Αιγαίο είναι ελληνικό αρχιπέλαγος με κατοίκους Έλληνες από αρχαιοτάτους χρόνους. Όσοι/ες αμφισβητούν αυτά τα δεδομένα, ή επιθυμούν να εκφράσουν διαφορετική άποψη για να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι η κοινωνία τούς κρίνει και τους καταγγέλλει.

Συγχρόνως οι νησιώτες μας δεν ξεχνούν και καταγγέλλουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία την απαράδεκτη και επιζήμια για τη χώρα μας «Συμφωνία των Πρεσπών» και βροντοφωνάζουν στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και στα φερέφωνά τους, ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική.

Προτείνω στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ξαναδιαβάσουν την Ιστορία μας και την πατριδογνωσία μας και να σταματήσουν τις ανερμάτιστες και επιπόλαιες ρητορείες τους που κάνουν κακό στη χώρα μας και προσβάλλουν τους κατοίκους του Αιγαίου.»


---------- Τέλος δελτίου τύπου ---------


--   Με εκτίμηση,     Xαράλαμπος Κόκκινος  Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  Ταχ. διεύθυνση: Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος  Τηλ.: +30.2241360608, 509   Κιν.: +30.6950482660   Τηλ/πία: +30.2241360571   Ε.: h.kokkinos@pnai.gov.gr, anper.dod@pnai.gov.gr   http://www.pnai.gov.gr/ |    	  Please consider your environmental responsibility. Before printing this e-mail message, ask yourself whether you really need a hard copy.-----------------------  Σημείωση: Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αποδεκτών όποτε το επιθυμείτε  στέλνοντας ένα e-mail με τίτλο: «ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» στο: h.kokkinos@pnai.gov.gr  Αυτό το μήνυμα σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam, εφόσον φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής.    Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για την ενόχληση.    Copyright © 2018 Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου  Ενημέρωση του Γραφείου Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Σχόλια