Δελτίο Τύπου: «Οι συχνές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος βλάπτουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις των νησιωτών μας»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Χαράλαμπου Κόκκινου

                                                                                              

      Ρόδος, 8/4/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Οι συχνές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος βλάπτουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις των νησιωτών μας»

Επιστολή διαμαρτυρίας του Χ. Κόκκινου στη διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ


Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος απέστειλε επιστολή στη διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ, με την οποία μεταφέρει τις δίκαιες διαμαρτυρίες των νησιωτών μας λόγω των συχνών διακοπών της διανομής ηλεκτρικού ρεύματος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρει τις τελευταίες διακοπές που παρατηρήθηκαν με την εκδήλωση της προχθεσινής (6.4.2019) κακοκαιρίας στη Ρόδο και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου. Το κέντρο βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι προσβάσιμο, νοικοκυριά και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς ρεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και αρκετοί επιχειρηματίες που διέθεταν ευπαθή προϊόντα, υπέστησαν ζημιές.

Ο κ. Χ. Κόκκινος επισημαίνει ότι η επιστολή διαμαρτυρίας δεν έχει αντιπαραθετικό χαρακτήρα με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΔΔΗΕ, αλλά στόχο τη «θωράκιση» του δικτύου διανομής ηλεκτρικού ρεύματος και τις καλύτερες υπηρεσίες της ΔΕΔΔΗΕ προς τους πολίτες.

Σας παραθέτουμε την επιστολή.






      

                           

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



Ρόδος, 8/4/2019


Αρ. πρωτ.: Οίκ. 71

Ταχ. Δ/νση     : Πλατεία Ελευθερίας 1

Ταχ. Κώδικας  : 851 00 Ρόδος

Πληροφορίες: Εμμ. Χρύσης

Ηλ. Δ/νση: h.kokkinos@rho.pnai.gov.gr

Τηλέφωνο       : 2241360608, 509

Tηλ/πία           : 2241360571



ΠΡΟΣ:




ΘΕΜΑ:  Μεταφορά διαμαρτυριών πολιτών


Με ιδιαίτερη λύπη επικοινωνώ με το παρόν έγγραφο μαζί σας μεταφέροντας τις έντονες διαμαρτυρίες πολιτών της Ρόδου αλλά και άλλων νησιών της Δωδεκανήσου, λόγω των συνεχών διακοπών που παρατηρούνται στη διανομή ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του περασμένου Σαββάτου 6.4.2019, όταν λόγω και της κακοκαιρίας δεν υπήρξε η απαραίτητη «θωράκιση» του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα το τηλέφωνο για τις βλάβες να μην είναι προσβάσιμο και για αρκετές ώρες νοικοκυριά και επιχειρήσεις να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και να υποστούν μεγάλες ζημιές όσοι είχαν ευπαθή προϊόντα (ιδιαίτερα καταστηματάρχες).

Διακοπές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος έχουν παρατηρηθεί: α) χειμωνιάτικους μήνες και η απάντηση ήταν ότι «δεν υπήρξε μεγάλη κατανάλωση σε σχέση με την προβλεπόμενη», β) σε περίπτωση κακοκαιρίας, γ) τους θερινούς μήνες που υπάρχει και μεγάλη τουριστική κίνηση. Με δεδομένο ότι η επιστολή μου δεν έχει αντιπαραθετικό πνεύμα με τους εργαζόμενους τη διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ, αλλά στόχο την εξυπηρέτηση των νησιωτών μας και των επισκεπτών μας,

ζητώ:

τις άμεσες ενέργειές σας, προκειμένου να μην υπάρχουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος που κοστίζουν στο δοκιμαζόμενο από τη βαριά του καθημερινότητα νησιώτη μας.


   Ρόδος, 8.4.2019

   Με εκτίμηση,

Χαράλαμπος Κόκκινος

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου


---------- Τέλος δελτίου τύπου ---------


--

 

--

 Με εκτίμηση,


Î'ποτέλεσμα                                          εικόνας για                                          Εμμανουήλ Χρύσης


Eμμανουήλ Χρύσης
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου/ Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου
 
 Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
(+30) 2241360608, 509 
(+30) 6946283008 
(+30) 2241360571 
e.chrysis@rho.pnai.gov.gr 
http://www.pnai.gov.gr 
Skype manos888
 
 

Σημείωση: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ: Αυτό το μήνυμα περιέχει πληροφορίες αποκλειστικά για τον παραλήπτη. Σε περίπτωση που περιέλθει σε σας από λάθος χωρίς να είσθε ο σκοπούμενος παραλήπτης, παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημά σας και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη, αντίκειται στο νόμο. Το περιεχόμενο του μηνύματος αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις του συντάκτη του. Εκτός και αν γίνεται ρητή περί του αντιθέτου μνεία στο μήνυμα, οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν επίσημες θέσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το διαδίκτυο δεν είναι πάντα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς του παρόντος μηνύματος. Στον παραλήπτη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος. Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.

Εάν το μήνυμα αυτό σας στάλθηκε κατά λάθος ή αν είσαστε στη λίστα μας από λάθος ή αν επιθυμείτε να μη λαμβάνετε πλέον παρόμοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), σας παρακαλούμε απαντήστε/reply με τη λέξη «ΔΙΑΓΡΑΦΗ»/ "UNSUBSCRIBE" στο θέμα.

This e-mail may contains confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
Σύμφωνα με το άρθρο 14 ν. 2672/1998 (ΦΕΚ 290/Α), τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να είναι έγκυρα θα πρέπει να περιέχουν απαραίτητα: Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία (για νομικό πρόσωπο), ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου ή τηλεομοιοτυπίας, ιδιότητα του χειριστή. 
Αν τα μηνύματα προέρχονται από Υπηρεσία ή δημόσιο φορέα να περιέχουν επιπλέον θέμα, ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου. 
Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τεκμαίρεται ότι έχει περιέλθει κανονικά στο λήπτη αν υπάρξει ηλεκτρονική επιβεβαίωση. 

Δρω γιατί αντιδρώ: Δεν τυπώνω αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γιατί προστατεύω το περιβάλλον.
Acting by reacting: By not printing this e-mail I help protect the environment.

P Please consider the environment before printing this e-mail! P Think before you print !

***************************************************************************************
Diese Nachricht ist ausschliesslich fur den bezeichneten Adressaten
oder dessen Vertreter bestimmt. Beachten Sie bitte, dass jede Form

der unautorisierten Nutzung, Veroeffentlichung, Vervielfaeltigung oder
Weitergabe des Inhaltes nicht gestattet ist. Sollten Sie nicht der
vorgesehene Adressat oder dessen Vertreter sein, so bitten wir Sie,
sich mit dem Absender in Verbindung zu setzen und anschliessend 
diese Nachricht und saemtliche Anhaenge zu vernichten.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This message is exclusively for the person addressed or their
representative. Any form of the unauthorized use, publication,
reproduction, copying or disclosure of the content of this email is not
permitted. If you are not the intended recipient of this message and
its contents, please notify the sender immediately and delete this
message and all its attachments subsequently.

Σε αυτό το μήνυμα αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και διαδικασίες διαγραφής από την λίστα παραληπτών. (Οδηγία 2002/31/CE και σχετικό A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). ------------------------------------------------------------------------------------------------------- If you no longer wish to receive notifications, please send an e-mail to : Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην ηλ. διεύθυνση: h.kokkinos@pnai.gov.gr. The European Commission is committed to personal data protection. Any personal data is processed in line with the Regulation (EC)45/2001. All personal information processed by the Directorate-General for Communication / European Commission Representations is treated accordingly. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεσμεύεται στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όλα τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 45/2001. Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που εμπίπτουν σε οποιαδήποτε ενδεχόμενη επεξεργασία από το γραφείο μας, θα διαχειρίζονται αναλόγως.

Σχόλια