Τα ψέματα του Πεκίνου για τον κορωνοϊό

Прокат автомобилей онлайн
Τα #ψέματα του Πεκίνου για τον κορωνοϊό



Είναι εξαιρετικά πιθανό, κατά το πρώτο κύμα εξάπλωσης του Covid-19 στην Κίνα, να προσβλήθηκαν τουλάχιστον 232.000 πολίτες στις κεντρικές επαρχίες της χώρας, δηλαδή τέσσερις φορές περισσότεροι από τις 55.000 που ανακοινώθηκαν επίσημα από το Πεκίνο.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ μετά από ενδελεχή μελέτη, η οποία ήδη δημοσιεύτηκε με την υπογραφή της Πανεπιστημιακής Σχολής Δημόσιας Υγείας του τοπικού ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος.
Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να ανατρέψει πλήρως την εικόνα που έχει εδραιωθεί σχετικά με την πραγματική εξάπλωση του ιού στην πρώτη φάση, που ήταν και η κρίσιμη για την ανθρωπότητα, δηλαδή από τον Δεκέμβριο του 2019 έως και τον Φεβρουάριο του 2020.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η επίσημη κινεζική αρχή Δημόσιας Υγείας στο Πεκίνο εξέδωσε επτά διαφορετικά πρωτόκολλα ανίχνευσης-ταυτοποίησης-κατηγοριοποίησης του Covid-19 μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2020. Οι διαφορές, ποιοτικές και ποσοτικές, μεταξύ των επτά αυτών πρωτοκόλλων είναι πολύ σημαντικές. Η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ ολοκλήρωσε την έρευνά της βασιζόμενη στο τελευταίο πρωτόκολλο που ισχύει στην Κίνα για τον κορωνοϊό για την ανίχνευση, ταυτοποίηση και κατηγοριοποίηση της ασθένειας.
Πηγή: https://www.zougla.gr/kosmos/article/ta-psemata-tou-pekinou-gia-ton-koronoio#.XqFNjBhYyb4.twitter

Σχόλια