Κάλεσμα συμμετοχής στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Καινοτομίας #EUvsVirus



Από: "EUvsVirus" 

Απεσταλμένα: Σάβ, 18 Απρ, 2020 στις 16:02
Θέμα: Κάλεσμα συμμετοχής στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Καινοτομίας #EUvsVirus

 

Η Ελλάδα συμμετέχει στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Καινοτομίας  #EUvsVirus που θα διεξαχθεί 24-26 Απριλίου, με την συμμετοχή όλων των κρατών μελών της ΕΕ, καθώς και άλλων χωρών. Οι ελληνικές συμμετοχές ήδη κατατάσσουν την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα της διοργάνωσης.

Η ιστοσελίδα-κάλεσμα,  βρίσκεται στη διεύθυνση  https://euvsvirus.org/

O Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών(ΕΕΛΛΑΚ) συμμετέχει και υποστηρίζει το #EUvsVirus και καλεί τα μέλη του και τις κοινότητες επιστημόνων, τεχνολόγων, δημιουργών ανοικτών τεχνολογιών να συμμετάσχουν υποβάλλοντας τις ιδέες και τις προτάσεις τους.  H ΕΕΛΛΑΚ μέσα από το ellak.gr παρουσιάζει τα καλύτερα παραδείγματα και τις εφαρμογές ενάντια στον COVID-19 που έχουν υιοθετηθεί από δημόσιους φορείς διεθνώς(https://ellak.gr/wiki/, https://github.com/eellak/ & https://en.wikipedia.org/).

 

https://euvsvirus.org/


Για να προωθήσετε αυτό το μήνυμα, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη σελίδα προώθησης μας, αντί για το κουμπί προώθησης της εφαρμογής ηλ. ταχυδρομείου σας.
Για να αλλάξετε τα στοιχεία σας και να διαχειριστείτε την εγγραφή σας στις λίστες μας, επισκεφθείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μελλοντικά newsletters, μπορείτε να διαγραφείτε εδώ.


Σχόλια