EURES & YOU 01 | 2021





--------
Από: EURES Portal
Ημερομηνία: Τετ, 27 Ιαν 2021, 15:07
Θέμα: EURES & YOU 01 | 2021
Εάν δεν μπορείτε να διαβάσετε σωστά αυτό το ενημερωτικό δελτίο, κάντε κλικ εδώ για την επιγραμμική έκδοση.
EURES & YOU - Your source of news from the EURES network
01 | 2021

Η Ευρώπη σε περιμένει!

Στην ενότητα «Εσύ και το EURES» περιλαμβάνεται μηνιαία επιλογή από ιστορίες που είναι δημοσιευμένες στην ευρωπαϊκή πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα. Διαβάστε για άτομα που αναζητούν εργασία και εργοδότες που έχουν επωφεληθεί από την ευρωπαϊκή κινητικότητα. Ξεκινήστε την ευρωπαϊκή σας περιπέτεια σήμερα!

Πώς να προετοιμαστείτε για τη μετακόμισή σας στο εξωτερικό


Η μετεγκατάσταση στο εξωτερικό για εργασία μπορεί να είναι εξαιρετική ευκαιρία για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, ωστόσο μπορεί να είναι και μια αγχωτική εμπειρία. Μπορεί να έχετε λάβει την απόφασή σας και να έχετε αποδεχτεί την προσφορά εργασίας, όμως αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό. Έχετε πολλά να κάνετε ακόμα, και το EURES είναι εδώ για να σας βοηθήσει.


→Διαβάστε τη συνέχεια

Κορυφαίες συμβουλές για την ένταξη νέων απασχολούμενων από το εξωτερικό


Η νόσος COVID-19 επέτρεψε σε πολλές εταιρείες να ξεπεράσουν τους περιορισμούς των φυσικών τους γραφείων και να στραφούν στην πρόσληψη εργαζομένων εξ αποστάσεως, συμπεριλαμβανομένων απασχολούμενων από το εξωτερικό. Αλλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενσωματώσετε τους νεοπροσληφθέντες από το εξωτερικό στον οργανισμό σας από απόσταση; Έχουμε μερικές πρακτικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε.


→Διαβάστε τη συνέχεια

Η εμπειρία μου από το EURES: Edvinas Ulinskas


Στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 ετών λειτουργίας του EURES, άτομα που αναζητούν εργασία κλήθηκαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το EURES έχοντας τη δυνατότητα να κερδίσουν σημαντικά βραβεία. Τους επόμενους μήνες θα προβάλλουμε τους νικητές και τις εμπειρίες τους.


→Διαβάστε τη συνέχεια

Τι σημαίνει η ελεύθερη κυκλοφορία για τους εργοδότες: R2M Solution


Στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 ετών λειτουργίας του EURES, οι εργοδότες κλήθηκαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το EURES έχοντας τη δυνατότητα να κερδίσουν σημαντικά βραβεία. Στους προσεχείς μήνες θα παρουσιάσουμε τους νικητές και τις εμπειρίες τους.


→Διαβάστε τη συνέχεια

Το EURES είναι ένα δίκτυο που απαρτίζεται από τις υπηρεσίες απασχόλησης των 27 χωρών της ΕΕ, της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν, της Νορβηγίας, της Ελβετίας και το HB και παρέχει υπηρεσίες αντιστοίχισης προσφοράς και ζήτησης εργασίας για τα άτομα που αναζητούν εργασία και τους εργοδότες. Στην πύλη EURES υπάρχουν ήδη καταχωρισμένες περισσότερες από 3 580 000 θέσεις εργασίας και περισσότερα από 775 000 βιογραφικά σημειώματα.

Εγγραφείτε στο EURES μέσω του Facebook
Παρακολουθήστε μας στο Twitter
Συνδεθείτε στο EURES στο Linkedin
eures.europa.eu
Ακύρωση της συνδρομής στο ενημερωτικό δελτίο:
Με λογαριασμό EURES — συνδεθείτε και μεταβείτε στο «Το προφίλ μου > Ρυθμίσεις κοινοποιήσεων»

Χωρίς λογαριασμό EURES — ακυρώστε την εγγραφή σας κάνοντας κλικ εδώ

Σχόλια