«Τι πρόβλημα έχετε με τους συνδικαλιστές κύριε Πορτοσάλτε;»

 «Τι πρόβλημα έχετε με τους συνδικαλιστές κύριε Πορτοσάλτε; Γιατί βγάζετε τόσο μένος απέναντι σε οποιοδήποτε εκπρόσωπο οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας; Γιατί απαξιώνετε τις δημοκρατικές διαδικασίες; Τις απαξιώνετε. Ο συνδικαλισμός είναι πυλώνας της δημοκρατίας». 



«Δεν ξέρω ποιος απαξιώνει ποιον και ποιος απαξιώνεται μόνος του. Μπορεί να απαξιώνεστε μόνοι σας» απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε, υποστηρίζοντας πως ο συνδικαλισμός είναι πυλώνας Δημοκρατίας «άλλα όχι όπως ασκείται από εσάς». 


Άδειασμα από Τζανάκη

Ωστόσο, ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης, συμφώνησε τον κ. Παπαχρήστο λέγοντας ότι έχει δίκιο για τη μειωμένη θετικότητα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών όπως επίσης ότι έχει δίκιο στο αίτημα για παράταση των διακοπών αφού υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.



Ο γραμματέας της ΟΛΜΕ είχε αναφέρει ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, δηλαδή πριν κλείσουν τα σχολεία, το ποσοστό των παιδιών που νοσούσαν με κορωνοϊό ήταν γύρω στο 29%, ενώ πριν ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου το ποσοστό αυτό μειώθηκε στο 17%.


Όπως επεσήμανε ο Νίκος Τζανάκης είναι σωστή η πρόταση της ΟΛΜΕ να άνοιγαν τα σχολεία μια εβδομάδα μετά για να μην υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων ενώ επεσήμανε ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει το 50%+1, επισημαίνοντας ότι από υγειονομική άποψη το θεωρεί ρίσκο.

Δείτε το βίντεο μετά το 14ο λεπτό:

 

Δείτε το βίντεο μετά το 14ο λεπτό.




Σχόλια