«Τον λέγαμε κεφτέ και γουρούνι» – Αμετανόητοι/ες οι «νταήδες» μετά το bullying στον 15χρονο στο Αρσάκειο!


Όταν η ατιμωρησία αποτελεί... "παιδαγωγική μέθοδο" που διδάσκεται κιόλας...: Καταγγελίες γονέων μαθητών του Αρσακείου, περιστατικά με #ναρκωτικά, #συμβάντα σχολικού εκφοβισμού και κάθε λογής πειθαρχικά #παραπτώματα, είναι καθημερινά και το #bullying με την πετονιά δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας...!

Ανοίγουν στόματα για την υπόθεση bullying που έχει συνταράξει όλη την Ελλάδα με θύμα έναν 15χρονο μαθητή στο Αρσάκειο, όταν οι «νταήδες της τάξης», όπως τους χαρακτηρίζουν άλλοι μαθητές του σχολείου, είχαν δέσει πετονιά στον λαιμό του παιδιού για… «παιχνίδι» και «πλάκα».

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων μαθητών του Αρσακείου, περιστατικά με ναρκωτικά, συμβάντα σχολικού εκφοβισμού και κάθε λογής πειθαρχικά παραπτώματα, είναι καθημερινά και το bullying με την πετονιά δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν τυλίξουν με πετονιά το αγόρι, οι «νταήδες» του Αρσακείου είχαν κατεβάσει το παντελόνι σε έναν συμμαθητή τους.

Πηγή - περισσότερα:
https://www.in.gr/2023/04/09/greece/ton-legame-mpouli-keftedaki-gourounaki-ametanoitoi-oi-ntaides-meta-bullying-ston-15xrono-sto-arsakeio/



Σχόλια