Συλλήψεις και προσαγωγές για τα αυθαίρετα στον αιγιαλό στην Ακτή Μιαούλη


Πιο συγκεκριμένα, την 5η Μαΐου 2023 αστυνομικοί του ΑΤ Ρόδου μετέβησαν σε κατάστημα της περιοχής και διαπίστωσαν ότι ένας 38χρονος αλλοδαπός λειτουργούσε κατάστημα 58χρονου ημεδαπού με άδεια που είχε εκδοθεί τον Ιανουάριο του 2017 καθ' υπέρβαση αυτής, εντός χερσαίας ζώνης του αιγιαλού-παραλίας, τον οποίο είχε τροποποιήσει έχοντας τοποθετήσει μια σταθερή μεταλλική κατασκευή ύψους 2,2 μέτρων με εξωτερική επένδυση ξύλου υπερυψωμένη για την τοποθέτηση ξύλινης εξέδρας συνολικής έκτασης 11,3μ. μήκους-5,5μ. πλάτους και περιμετρική κάλυψη από υαλοπίνακες για την τοποθέτηση περίπου 48 τραπεζοκαθισμάτων προς εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και πέντε μεταλλικές κολώνες οι οποίες είναι σταθερά βυθισμένες μέσα στην άμμο οι οποίες συγκρατούν την ανωτέρω κατασκευή.
Για την ανωτέρω επιχείρηση δεν επιδεί
Διάβασε το άρθρο της Δημοκρατικής:
"Συλλήψεις και προσαγωγές για τα αυθαίρετα στον αιγιαλό στην Ακτή Μιαούλη"
https://www.dimokratiki.gr/06-05-2023/syllipseis-kai-prosagoges-gia-ta-aythaireta-ston-aigialo-stin-akti-miaoyli/


Let me know if you'd be interested in a 5-minute chat. https://calendly.com/e-chrysis

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν λαμβάνετε το παρόν κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφείτε από αυτή τη λίστα απλά απαντήστε στο παρόν με θέμα "ΔΙΑΓΡΑΦΗ".
Στο παρόν e-mail αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και διαδικασίες διαγραφής από την λίστα παραληπτών σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 2002/31/CE.

CAUTION: If you are on this list by error, or for any other reason you would like to be removed, please reply with "DELETE" in the subject line.
This message includes contact information & remove instructions as per EU directive 2002/31/CE.

Σχόλια