Στη μνήμη του Αλεξέι Ναβάλνι. Διάδωσε την έκκληση σε φίλους και συγγενείς


Date: Δευ 26 Φεβ 2024 στις 8:26 μ.μ.
Subject: Στη μνήμη του Αλεξέι Ναβάλνι. Διάδωσε την έκκληση σε φίλους και συγγενείς




Μπορείς να αφιερώσεις ένα λεπτό για να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους σου; Ίσως να είσαι σε μια ομάδα στο WhatsApp με συγγενικά πρόσωπα, ή ίσως έχεις φίλους που ενδιαφέρονται για το ζήτημα και μπορείς να τους στείλεις ένα email.

Αν τους στείλεις ένα μήνυμα, είναι πιο πιθανό να το δουν και να το υπογράψουν. Κι έτσι η έκκλησή μας θα φτάσει παντού!
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ
Φίλες, φίλοι,
Ο Αλεξέι Ναβάλνι μόλις απεβίωσε σε μια ρωσική σωφρονιστική αποικία στον Αρκτικό Κύκλο. Ο ισχυρότερος αντίπαλος του καθεστώτος του Πούτιν πρώτα δηλητηριάστηκε, μετά φυλακίστηκε και τώρα είναι νεκρός. Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί: Βοήθησε να μετατρέψουμε αυτή την κτηνωδία σε μια παγκόσμια κραυγή για ελπίδα ενάντια στην τυραννία. Υπόγραψε αυτή την επιστολή στη μνήμη του Αλεξέι Ναβάλνι.
Αγαπητέ Αλεξέι Ναβάλνι,

Σε σκότωσαν.

Σήμερα εκατομμύρια πολίτες θρηνούμε μαζί με την οικογένειά σου και τιμούμε τη μνήμη σου.

Το θάρρος σου είναι αυτό που κάθε δικτάτορας φοβάται περισσότερο, το θάρρος που εμπνέει τους ανθρώπους να ξεσηκωθούν ενάντια στην τυραννία.

Και γι' αυτό πλήρωσες ένα βαρύ τίμημα: πρώτα δηλητηρίαση, μετά φυλακή και τώρα θάνατο.

Ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα καθώς οι πόλεμοι μαίνονται σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή. Σ' αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, η κληρονομιά σου θα μας δίνει δύναμη. Δεν θα κάνουμε τα στραβά μάτια όσο η δημοκρατία καταρρέει.

Καλή ανάπαυση,

Πολίτες απ' όλο τον κόσμο
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ
Με ακλόνητη αποφασιστικότητα,

Julian, Mo, Nate, Chris, Κατερίνα κι όλη η ομάδα του Avaaz

Ο Ναβάλνι ήταν ένας απ' τους πιο θαρραλέους ακτιβιστές υπέρ της δημοκρατίας της εποχής μας, κι η γενναία στάση του ενάντια στην τυραννία και τον αυταρχισμό μπορεί να γίνει έμπνευση για ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο. Ωστόσο, υπογράφοντας αυτή την επιστολή δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με όλες τις απόψεις του Ναβάλνι, και το Avaaz είναι απόλυτα αντίθετο με οποιαδήποτε ρατσιστικά σχόλια έκανε στο παρελθόν.

Περισσότερες πληροφορίες:Αγγλικά:
Το Avaaz είναι ένα παγκόσμιο κίνημα πολιτών με 70 εκατομμύρια μέλη που κινητοποιείται για να φέρνει τις απόψεις και τις αξίες των λαών στο επίκεντρο των παγκόσμιων πολιτικών αποφάσεων. Η λέξη «Avaaz» σημαίνει «φωνή» ή «τραγούδι» σε πολλές γλώσσες. Τα μέλη του Avaaz βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η κεντρική μάς ομάδα λειτουργεί από 18 χώρες και 6 ηπείρους, και χρησιμοποιεί 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες νίκες του κινήματός μας ή βρες μας στο Facebook, το Twitter ή το or Instagram.

Για να βεβαιωθείς ότι οι ειδοποιήσεις του Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου, πάτα εδώ, ενώ αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις πάτα εδώ για να διαγραφείς από μέλος.
Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το email. Απλά γράψε μας μέσω του συνδέσμου www.avaaz.org/el/contact.
Avaaz.org
27 Union Square West
Suite 500
New York, NY 10003
facebook
twitter
instagram

Σχόλια