#Προχωράμε_Μαζί - ΙΟΥΛΙΟΣ 2024


-------------------
Από: Γιάννης Παππάς | Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ 
Ημερομηνία: 1 Αυγ 2024 14:36
Θέμα: #Προχωράμε_Μαζί - ΙΟΥΛΙΟΣ 2024


­

Ενημερωτικό Ιουλίου 2024

­

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Τιμώντας σταθερά τη μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης, συνεχίζω την τακτική σας ενημέρωση για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες & αποφάσεις, καθώς και για την προσωπική μου πολιτική δραστηριότητα σε θέματα που αφορούν στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Δωδεκάνησο.
 

Προχωράμε μαζί για τα Δωδεκάνησα 
Προχωράμε μαζί για την Ελλαδα

­
­

ΔΡΑΣΕΙΣ // ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ // ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­

Επισκεφτήκαμε το Κτηματολόγιο Ρόδου,τον Δικηγορικό Σύλλογο ενώ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δήμο Ρόδου με το ΤΕΕ και τον Δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη.

Την 1η Νοεμβρίου θα πραγματοποιήθει η μετάπτωση του Κτηματολογίου Ρόδου στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, γεγονός που θα εκσυγχρονίσει το Κτηματολόγιο προς όφελος των πολιτών.

Ενδιάμεσα, θα ξεκινησει η ανάδοχος εταιρεία την ψηφιοποίηση του αρχείου ενώ γίνονται και οι διαδικασίες για την πρόσληψη δικηγόρων ώστε να μεταγραφούν οι εκκρεμείς πραξεις.

Στόχος είναι να γίνει το Κτηματολόγιο Ρόδου ένα σύγχρονο Κτηματολόγιο που θα εξυπηρετεί τον πολίτη γρηγορότερα και καλύτερα με τη χρήση της τεχνολογίας.

­

Στο Υπουργείο Υγείας, με τον φίλο και Υπουργό Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis

Συζητήσαμε για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και αφορούν τα Δωδεκάνησα.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας, που στέκεται πάντα στο πλευρό των νησιωτών και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε ζήτημα που αφορά στα νησιά μας.

#Προχωραμε δίνοντας λύσεις.

­
­
­
­
­
­
­
­
­

Μισός αιώνας συμπληρώνεται από την αποφράδα ημέρα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο μας, ξυπνώντας μαύρες μνήμες για όλο τον Ελληνισμό.

Έχουμε ιερή υποχρέωση στους πεσόντες, τους αγνοούμενους και όλους όσους αγωνίστηκαν για το ύψιστο ιδανικό της Ελευθερίας.

Η θυσία τους, αποτελεί φάρο και οδηγό για όλους μας και θα φωτίζει αιώνια την ένδοξη πορεία του έθνους μας.

Δεν ξεχνάμε, ότι ακόμη και σήμερα η Κύπρος είναι η τελευταία διαιρεμένη και κατεχόμενη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν ξεχνάμε και προσβλέπουμε σε μια λύση ουσιαστική, με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο.

­
­
­
­

Σύσκεψη με την Έπαρχο Κω, Κωνσταντίνα Σβύνου, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγο Λουκά Θάνο, και τον διοικητή της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής Κω, Γιάννη Φραγκούλη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων στο Πυλί της Κω και εν γένει σε όλο το νησί.

Μέσα από τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, εργαζόμαστε και επιλύουμε καίρια ζητήματα, με σκοπό την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας και σιγουριάς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των νησιών μας.

­

Συμπληρώνονται σήμερα, 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την επιστροφή του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής παρέλαβε χάος και συντρίμμια και μέσα από τη στάχτη κατάφερε να αναγεννήσει την Ελλάδα και να φτιάξει κράτος με ισχυρή υπόσταση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

50 χρόνια μετά, μέσα από κρίσεις και δυσκολίες, συνεχίζουμε να πορευόμαστε με γνώμονα τα δημοκρατικά και φιλελεύθερα ιδεώδη.

Ας γιορτάσουμε λοιπόν, σήμερα, 50 χρόνια Δημοκρατίας, μη λησμονώντας πως έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την εθνική ενότητα και την Ελληνική Δημοκρατία.

­
­
­
­
­
­
­

Στον Ναό της Αγίας Παρασκευής Ιαλυσού Ρόδου, χοροσταντούτος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ Κυρίλλου, καθώς και στον Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Κατταβιά και στην θρησκευτική πανήγυρη, με πλήθος πιστών και συμπατριωτών μας, από όλα τα μέρη της Ρόδου, τιμώντας τα ήθη και έθιμά μας.

Χθες το απόγευμα στον εσπερινό του Ιερού Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και σήμερα το πρωί, μέσα στα σοκάκια της ενορίας του, λιτανεύσαμε την Αγία εικόνα του.

Σήμερα, στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Ιερά Μονή Παντανάσσης Σορωνής Ρόδου.

Οι Άγιοι να μας προστατεύουν και να μας οδηγούν.

­
­
­
­
­
­
­
­
­
­

Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα μας, το έφερε ο Θοδωρής Τσελίδης, ο οποίος πλέον είναι χάλκινος ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο.

Η Ελλάδα που θέλουμε, η Ελλάδα που κατακτά κορυφές.

Συγχαρητήρια στον Έλληνα τζουντόκα και εύχομαι κάθε επιτυχία στους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται με τα χρώματα της Πατρίδας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

­

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ // ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

­
Δείτε...
­
Δείτε...
­
Δείτε...
­

­

Αθήνα| Σέκερη 1, Κολωνάκι| 2103387707
Ρόδος | Ιερού Λόχου 14 |Τηλ: 2241601447
Κως | Ελευθ. Βενιζέλου 18 |Τηλ: 2242020098

pappas12@gmail.com
www.pappasioannis.com

Γιάννης Παππάς
 Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Τ. Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

­

Ακολουθήστε μας

­
­
­
­

Γίνε μέλος στην κοινότητά μου στο VIBER και ενημερώσου για τις δράσεις μου.(Πατήστε το εικονόδιο)

­

© 2024 Γιάννης Παππάς

This email was sent to e_chrisis@yahoo.com Τα στοιχεία σας στη βάση δεδομένων που διατηρεί το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Δωδεκανήσου ΝΔ, κ. Ιωάννη Κ. Παππά, θα είναι πλήρως προστατευμένα και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Γενικό Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Μπορείτε να ζητήσετε να διακοπεί η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, newsletter και ενημερωτικού υλικού, στέλνοντας e-mail στο pappas12.nd@gmail.com ή κάνοντας χρήση της δυνατότητας διαγραφής (unsubscribe) που σας παρέχετε στο τέλος κάθε email που λαμβάνετε από εμάς.

Αν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας, παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
 

Brevo

Σχόλια